Kuvakaappaus Kurion referenssi-videosta
Digitaalisuus

Tekoälyllä luodulle suomalaisvaikuttajalle palkintoja Digitaalisen viestinnän kansainvälisessä kilpailussa – Suomeen myös vuoden innovaatio -palkinto

3.10.2023 13:50
Mikko Perttunen
The Digital Communication Awardsit jaettiin viime viikolla.

The Digital Communication Awardseissa palkittiin viime viikolla myös suomalaista digiviestintää.

Sometoimisto Kurion Helenille tekemä This influencer does not exist – but can go viral -kampanja, jossa Helenin julkaiseman lastenkirjan Ellen-hahmo tekoälygeneroitiin somevaikuttajaksi, voitti kilpailun rajoja rikkovan viestinnän ja Instagram-viestinnän sarjat, sekä tuli toiseksi Vuoden innovaatio- ja Vaikuttajaviestintä-kategorioissa.

Niin ikään Kurion kampanja, jossa Fazerin Tutti Frutti Garden Mix -makeispussia markkinoitiin puutarhatontuilla, jotka oli tehty muistuttamaan tunnettuja somevaikuttajia, palkittiin vuoden lanseerauksena.

Wärtsilä Energyn, Greenhouse Communicationsin ja Kurion #Leapfrogging4Africa -kampanja oli rohkean viestinnän ja B2B-viestinnän kategorioiden kolmas.

"Mutsi on tiettävästi yksi Euroopan ensimmäisistä ilmaisista muutosjohtamisen verkkokoulutuksista."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Ammattiliitto Pron sekä työnantajaliittojen INFRA ry:n ja LVI-TU:n julkaisema muutosjohtamisen verkkokoulutus Mutsi palkittiin vuoden innovaationa. Mutsi vei voiton myös yritysvastuusarjassa.

Mutsi-palvelun kehittämiseen osallistuivat johtamisen ja kehittämisen asiantuntijayritys Faros & Com sekä viestintätoimisto OSG Viestintä.

Keväällä 2023 julkaistun ilmaisen verkkokoulutuksen tavoitteen on antaa suomalaisille työpaikoille työkaluja, joilla muutosten johtaminen sujuu jouhevammin ja samalla vältetään se, että ihmiset uupuvat ja pahimmillaan putoavat pois kokonaan työelämästä.

– Mutsi on tiettävästi yksi Euroopan ensimmäisistä ilmaisista muutosjohtamisen verkkokoulutuksista. Ainutlaatuista on myös se, että se syntyi palkansaajien ja työnantajien yhteistyönä, Mutsi-koulutuksen idean äiti, palvelusektorin johtaja Minea Pyykönen Ammattiliitto Prosta kertoo tiedotteessa.

Koulutuksen nimi Mutsi tulee sanoista ”muutoksen tuki sinulle”. Mutsi-ohjelman on suorittanut verkossa jo yli 8 000 henkilöä.

– Palkinto kannustaa meitä jatkamaan palvelun kehittämistä ja toiveissamme on lisätä entisestään Mutsin saavutettavuutta. Olemme saaneet myös pyyntöjä Mutsi-palvelun kansainvälisen version tuottamisesta, Pyykönen toteaa.