Oleksandr Brovko / Unsplash
Toimistot

Miltton laajentaa Ukrainaan

20.6.2023 11:49
Mikko Perttunen
Konsulttitalo haluaa olla mukana maan tulevassa jälleenrakentamisessa.

Suomalainen markkinointitoimisto Miltton laajentaa toimintaansa Ukrainan markkinoille, kerrotaan yhtiön verkkosivuilla. Milttonin tavoitteena on tukea maan jälleenrakennusta ja yhteiskunnallista kehitystä.

Ukrainan tilanteen kehittyminen ja maan tuleva jälleenrakentaminen vaikuttavat merkittävästi talouteen ja toimialoihin maailmanlaajuisesti. Se tulee olemaan tiedotteen mukaan yksi modernin historian suurimmista jälleenrakennushankkeista.

Osallistuakseen jälleenrakennukseen sekä vahvistaakseen pohjoismaisten yritysten ja Ukrainan välisiä kumppanuuksia Miltton on nimittänyt Tetiana Tregobchukin yhtiön Ukrainan palveluiden johtajaksi. Hän alkaa rakentaa Milttonin toimintaa Kiovassa 1. heinäkuuta alkaen.

Ennen siirtymistään Milttonille Tregobchuk toimi Ukrainan suurimman mediayhtiön 1+1 Median viestintäjohtajana. Hänellä on laaja kokemus vaikuttaja- ja kriisiviestinnästä, media- ja sidosryhmäsuhteista sekä kansainvälisesti tunnettujen viestintähankkeiden johtamisesta.

– Milttonin kaltaiselle toimijalle on suuri kysyntä Ukrainan markkinoilla. Yhtiön ainutlaatuiselle yhdistelmälle erilaista osaamista on tarvetta monimutkaisessa ja epävakaassa tilanteessa olevassa maassa, jossa on käyty sotaa yli yhdeksän vuotta. Voin rakentaa siltoja Pohjoismaiden ja Ukrainan välille ja auttaa pohjoismaisia yrityksiä navigoimaan haastavalla mutta mielenkiintoisella markkinalla, Tregobchuk sanoo Milttonin verkkosivuilla.

Hallituksen puheenjohtajaksi nimitetään Christer Haglund. Hän työskentelee tällä hetkellä Pohjoismaiden ministerineuvoston Viron toimiston johtajana ja on aiemmin toiminut Suomen Messut Oyj:n toimitusjohtajana ja Finnairin viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana.

Milttonilla on toimistot myös Washingtonin ja Brysselin kaltaisissa päätöksentekokeskuksissa ja näin Kiovaan laajentuminen on luonteva seuraava askel palvelutarjonnan kasvussa.

– Tämä on linjassa Milttonin strategian kanssa, jossa vahva pohjoismainen läsnäolo yhdistetään paikkoihin, jotka muokkaavat maailmaamme, Miltton Groupin tuore kasvu- ja teknologiajohtaja Kaius Niemi kertoo Milttonin verkkosivuilla.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)