Universal Music
Brändit

Mikael Gabrielin virtuaalipizzeria lanseerataan tulevien viikkojen aikana ympäri Suomea

15.11.2023 10:16
Mikko Perttunen
Pizzoja voi woltata olemassa olevista ravintoloista.

Rap- ja pop-artisti Mikael Gabriel avaa virtuaaliravintola Gabriel’s Pizzan, joka tarjoilee Detroit-henkistä pannupizzaa. Tuotetta on saatavilla ainoastaan Woltista tilaamalla.

Ravintolan lanseeraus tapahtuu ensin pääkaupunkiseudulla tällä viikolla ja pizzan saatavuus laajenee porrastetusti syksyn aikana ympäri Suomea yli 30 paikkakunnalle.

– Olen itse ollut aina suuri pizzan ystävä, erityisesti jenkkipizzan. Myös ravintola-ala on kiinnostanut pitkään ja olen haaveillut siitä, että voisin urani aikana tehdä jotain näihin liittyvää. Kun kuulin mahdollisuudesta omaan pizzaravintolaan, innostuin siitä tosi paljon, artisti kertoo tiedotteessa.

Yhteistyön suunnittelu aloitettiin jo vuoden 2022 loppupuolella yhdessä Munchfamin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Pizza Cartel -brändistään. Mukana yhteistyössä ovat myös Universal Music ja Wolt.

– Konseptia on ollut todella siisti duunata Mikaelin kanssa, hänen energiastaan ja drivestaan tulee hyvä fiilis. Uskon, että tullaan tekemään jotain todella isoa Suomen pizzaskeneen jälleen. Tuote on jo pitkään ollut mielessäni, ja nyt kun mahdollisuus yhteistyöhön Mikaelin kanssa tuli eteen, oli päätös selkeä omalta osaltani, Munchfamin toimitusjohtaja ja perustaja Pertti Kallioinen kertoo.

Munchfamin liiketoiminta perustuu olemassa oleviin ravintoloihin, jotka voivat ottaa Munchfamin palvelun käyttöönsä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)