Patrik Michalicka / Unsplash
Toimistot

Luova Työmaa osaksi HTGP-konsernia

18.12.2023 14:18
Mikko Perttunen
Pääomistajuus säilyy nykyisillä osakkailla.

Markkinointitoimisto Luova Työmaa on liittynyt osaksi HTGP-konsernia. Luova Työmaa tarjoaa muun muassa brändimuotoilua ja -kehitystä, liiketoiminnan ja markkinoinnin strategiatyötä, digitaalisia palveluita ja viestintäpalveluita.

Luovalla Työmaalla työskentelee 23 henkilöä Oulussa ja Helsingissä.

Juha Mikkilän luotsaama markkinointitoimisto jatkaa hänen mukaansa osana HTGP:tä paremmin palveluin, mutta muutoin kuten ennenkin. Pääomistajuus, yrittäjyys ja päätöksenteko säilyvät nykyisillä osakkailla.

Konserniin liittyivät Luovan Työmaan lisäksi HR-asiantuntija Notarec Oy ja yritysjuridiikassa palvelevan Smartiuksen teknologia- ja transaktiotiimi.

– Asiakkaillemme tämä tarkoittaa esimerkiksi huippua HR-osaamista työnantajamielikuva-asioissa tai tymäkkää juridiikkaa vaikkapa immateriaalioikeuksien suojaamiseksi, Mikkilä kuvailee tiedotteessa.

HTGP on vuodessa kasvanut asiantuntijapalveluiden konserniksi, jonka liikevaihto nousee tänä vuonna jo liki 4 miljoonaan euroon. Neuvonantajapalveluiden lisäksi yhtiö tarjoaa tekoälypainotteisia teknologiaratkaisuja, viestintä- ja brändityötä, HR- ja rekrytointipalveluja sekä yritysjuridiikan asiantuntijuutta.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)