Beely
Brändit

LähiTapiola tekee 2 miljoonan euron osakesijoituksen Beelyyn

16.11.2023 15:45
Mikko Perttunen
Rahoitus kohdistetaan erityisesti kehitykseen kotimaassa.

LähiTapiola Vahinkoyhtiö liittyy Beely oy:n omistajien joukkoon. Sijoituksen arvo on 2 miljoonaa euroa. Kauppa on osakesijoitus eli LähiTapiola hankki Beelyn osakkeita omistukseensa.

Beely on palvelu, joka tarjoaa kuukausiautoilua käytetyillä autoilla. Beelyn autot ovat alle 100 000 kilometriä ajettuja ja ne voi lunastaa omaksi koska tahansa sopimuksen aikana – tällöin aiemmat leasingmaksut muuttuvat hinnanlyhennyksiksi.

Beely kohdistaa 2 miljoonan euron kauppahinnan erityisesti kehitykseen kotimaassa.

– Kun lähdimme hakemaan kasvurahoitusta, kiinnostusta oli runsaasti. Pääsimme valitsemaan sijoittajakandidaateista, kenen kanssa jatkamme matkaamme. Tärkeää oli, että uusi omistaja on kotimainen. LähiTapiola on tunnettu, merkittävä ja meille tuttu toimija ja he ymmärtävät autoilukulttuurissa meneillään olevaa murrosta. Omistamisen murros, sähköautoteknologia ja verkkokauppa muokkaavat koko autoilua uudelleen, Beelyn toimitusjohtaja Pertti Pigg sanoo tiedotteessa.

Beelyn muita omistajia ovat muun muassa yhtiön perustajahenkilöt, Sanoma Media Finland sekä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)