Halti
Brändit

Halti lanseeraa syksyn aikana kaksi uutta kiertotalouteen liittyvää palvelumallia

24.8.2023 8:34
Mikko Perttunen
Käytettyjä vaatteita voi nyt myydä ja ostaa Haltin verkkokaupan kautta.

Halti 2nd Round -kiertotalousmallien kokonaisuus saa tänä syksynä kaksi uutta palvelumallia. Ensimmäisenä lanseerattiin käytettyjen Halti-vaatteiden osto- ja myyntipalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat kierrättää vähemmälle käytölle jääneet Halti-tuotteet sekä ostaa käytettyjä, tarkastettuja ja hyväkuntoisia tuotteita Haltin verkkokaupan kautta.

Kierrätysalustasta vastaa Ninyes. Myöhemmin on tulossa mukaan korjauspalvelu.

Halti on jo pidemmän aikaa ottanut myymälöissään vastaan käytettyjä tuotteita ja lahjoittanut niitä hyväntekeväisyysjärjestön kautta uudelleen käyttöön.

Haltin tiedotteessa kerrotaan, että brändi näkee kiertotalouden merkityksen entistä suurempana:

– Second hand -vaatteiden kysyntä kasvaa koko ajan, ja toisaalta myös erilaiset kiertotalousmallit mahdollistavat liiketoiminnan monipuolisen kehityksen. Haluamme olla mukana alati vahvistuvan trendin murroksessa ja ensimmäisten joukossa tarjoamassa uusia toimintamalleja asiakkaillemme, toteaa Haltin toimitusjohtaja Aki Kuusilehto tiedotteessa.

Kierrättäminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi asiakkaalle, jonka ei tarvitse muuta kuin kerätä vaatteet ja lähettää ne Haltin Second Hand -palveluun. Kuvaaminen, hinnoittelu ja muut perinteiset second hand -vaatteisiin liitetyt työvaiheet sekä aivan erityisesti odottelu, että vaate löytäisi uuden omistajan, jäävät Haltin harteille. Asiakas saa hyvityksen lahjakortin muodossa käytännössä heti, kun vaatteet ovat tarkistettu. Hyvityksen voi käyttää joko uusien tai käytettyjen Haltien ostoon.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)