Ona Aula ja Julius Kontiola ovat United Imaginationsin tuoreimmat rekrytoinnit. Kuva: United Imaginations
Toimistot

United Imaginationsin kasvu jatkuu – Milttonin strategisen viestinnän johtaja siirtyy vuonna 2022 perustettuun toimistoon

20.3.2024 13:09
Mikko Perttunen
”Mainonnan, viestinnän ja markkinoinnin perinteiset määritelmät on jo aikaa sitten kuopattu.”

Brändi- ja viestintätoimisto United Imaginations vahvistaa strategista asiantuntemustaan ja yhteiskunnallisen viestinnän kyvykkyyttään Ona Aulalla ja Julius Kontiolalla.

Aula siirtyy United Imaginationiin Milttonin strategia- ja muutosviestinnän liiketoimintajohtajan tehtävästä. Hän ehti työskennellä Milttonilla yhteensä kahdeksan vuoden ajan. Kontiola tulee toimistoon Kallan & Co:n johtavan strategin pestistä. Myös hänellä on taustaa Milttonilta markkinointistrategisesta työstä ja markkinoinnin asiakkuuksien hoitamisesta.

– Ihmiset ja yhdessä tekeminen ovat tämän työn ytimessä, ja United Imaginationsille on kerääntynyt lyhyessä ajassa mieletön porukka luovia ja kunnianhimoisia tekijöitä. Tuntuu mahtavalta liittyä mukaan tähän joukkoon. Mainonnan, viestinnän ja markkinoinnin perinteiset määritelmät on jo aikaa sitten kuopattu. Vastuullisuus kaiken toiminnan keskiössä on paitsi innostava, myös pakollinen suunta kaikille yhteiskunnan toimijoille – luova ala mukaan lukien, Aula perustelee tiedotteessa.

Vuonna 2022 perustetun United Imaginationsin kasvuvauhti on ollut nopea. Viime vuonna yritys kolminkertaisti liikevaihtonsa noin kahteen miljoonaan. Toimisto työllistää nyt jo noin 30 henkeä.

Lue myös: 🔍 Huippunimien perustama United Imaginations aikoo tuoda positiivisen tuulahduksen toimistokenttään

Lue myös Sanoma valitsi vasta vuosi sitten perustetun United Imaginationsin vastaamaan kaikkien uutisbrändiensä markkinointiviestinnästä

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)