Tokmanni
Mainonta

Tokmannin rekka rullaa Coca-Colan renkaanjäljissä – Suomen kiertue starttaa ensi viikolla

20.11.2023 15:15
Mikko Perttunen
Kiertue tekee kunniaa jo useamman vuoden ajan joulun alla pyörineelle Tokmannin mainoselokuvalle.

Tämän joulun alla Suomen maanteillä kulkee Coca-Colan legendaarisen joulurekan lisäksi myös muuta raskasta joululiikennettä. Tokmanni parkkeeraa mainoselokuvista tutun rekkansa asiakkaiden ihmeteltäväksi kymmenen eri puolilla Suomea palvelevan myymälänsä luokse. Rekkakiertueen pysähdyspaikoilla on tarjolla esimerkiksi jouluisia herkkuja ja jaossa ilmaisia, erilaisia tuotelahjoja sisältäviä yllätyskasseja.

Tokmannin mainoksista tuttu punainen rekka aloittaa parin viikon pituisen kiertueensa Vantaan Tammiston Tokmanni-myymälän luota torstaina 29. marraskuuta. Myöhemmin rekan voi nähdä Hämeenlinnan Tiiriön, Maskun, Pirkkalan, Lappeenrannan Myllymäen, Tornion, Oulun Jukolan, Seinäjoen Päivölän, Kuopion kauppakeskus Kolmisopen ja Joensuun Raatekankaan Tokmanni-myymälöiden edustalla.

Tokmannin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava johtaja Veli-Pekka Ääri uskoo, että jouluiselle rekkakiertueelle on sosiaalista tilausta:

– Haluamme luoda hyvää fiilistä ja yhteisöllisyyden tuntua ympäri Suomea. Uskomme vahvasti siihen, että tämän ajan valitettavien ja huolta herättävien tapahtumien vastapainona moni meistä haluaa osallistua erilaisiin, ihmisiä yhteen kokoaviin ja iloa synnyttäviin tempauksiin, hän kertoo tiedotteessa.

Tokmanni on esittänyt viimeisintä joulun mainosfilmiään joulun alla vuodesta 2019 lähtien. Asiakaspalautteiden perusteella herra Tokmannin ja joulupukin yllättävästä kohtaamisesta ja yhteistyöstä kertova tarina on ollut äärimmäisen pidetty.

– Jouluelokuvamme on eittämättä noussut eräänlaiseksi klassikoksi ja myös suosituimpien mainoselokuviemme ehdottomaan kärkijoukkoon. Saamme joka syksy asiakkailtamme lukemattomia yhteydenottoja, joissa muistellaan tätä vuonna 2019 ensiesityksen saanutta joulufilmiämme ja toivotaan meidän esittävän sitä yhä uudelleen. Ja kun sitten esitämme, samaa kaivataan jo seuraavalle vuodelle, Ääri sanoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)