Teollisuuspäästöistä tehtyä suihketta huippumallin kasvoille

Kampanja jäljittelee kauneusbisneksen perinteistä mainoskuvastoa.
Kuva:
Teollisuuspäästöistä tehtyä suihketta huippumallin kasvoille

Energiayhtiö Vattenfall on lanseerannut yhdessä huippumalli Cara Delevingnen kanssa kasvosuihkeen, joka on valmistettu teollisuuspäästöistä.

Industrial Emissions -kasvosuihke on valmistettu fossiilivapaata vetyä käyttävän terästehtaan jätevedestä. Fossiilivapaa vety on polttoaine, joka vapauttaa päästöinä vettä hiilidioksidin sijaan. Kampanjalla pyritään osoittamaan, että päästöt ovat niin puhtaita, että niitä voidaan käyttää jopa virkistävänä kasvosuihkeena.

– Olen innoissani voidessani olla osa tätä projektia ja lisätä tietoisuutta fossiilivapaan vedyn valtavasta potentiaalista fossiilisten polttoaineiden korvaajana. Jos tämän viestin levittäminen vaatii päästöjen suihkuttamista kasvoilleni, olen valmis tekemään sen, ilmaston puolestapuhujanakin tunnettu Delevingne sanoo tiedotteessa.

Kampanja jäljittelee kauneusmaailmasta tuttua viestintätyyliä.

Kampanja jäljittelee kauneusmaailmasta tuttua viestintätyyliä esitellen epätavallista ja innovatiivista kauneustuotetta. Kampanjan on suunnitellut mainostoimisto Nord DDB.

Katso kampanjan mainosvideo alta:

Kampanjaan sisältyy vaikuttajien ja vaikuttajayhteisöjen kanssa tehtävää yhteistyötä sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Kampanjaa toteutetaan markkinasta riippuen esimerkiksi TVC:nä, elokuvateattereissa, sosiaalisessa mediassa, digitaalisessa ulkomainonnassa, online-mainonnassa ja printtimainonnassa.

Kasvosuihkeen on luonut ruotsalainen kauneusalan yritys c/o Gerd, joka tunnetaan vastuullisista kauneustuotteistaan. 50 millilitran pulloon paketoitua suihketta on valmistettu rajoitettu erä.

Tässä kategoriassa ei ole vielä muita artikkeleita - pian on!

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa

Tässä kategoriassa ei ole vielä muita artikkeleita - mutta pian on!