Teollisuuspäästöistä tehtyä suihketta huippumallin kasvoille

11.5.2023 10:56
Mikko Perttunen
Kampanja jäljittelee kauneusbisneksen perinteistä mainoskuvastoa.

Energiayhtiö Vattenfall on lanseerannut yhdessä huippumalli Cara Delevingnen kanssa kasvosuihkeen, joka on valmistettu teollisuuspäästöistä.

Industrial Emissions -kasvosuihke on valmistettu fossiilivapaata vetyä käyttävän terästehtaan jätevedestä. Fossiilivapaa vety on polttoaine, joka vapauttaa päästöinä vettä hiilidioksidin sijaan. Kampanjalla pyritään osoittamaan, että päästöt ovat niin puhtaita, että niitä voidaan käyttää jopa virkistävänä kasvosuihkeena.

– Olen innoissani voidessani olla osa tätä projektia ja lisätä tietoisuutta fossiilivapaan vedyn valtavasta potentiaalista fossiilisten polttoaineiden korvaajana. Jos tämän viestin levittäminen vaatii päästöjen suihkuttamista kasvoilleni, olen valmis tekemään sen, ilmaston puolestapuhujanakin tunnettu Delevingne sanoo tiedotteessa.

Kampanja jäljittelee kauneusmaailmasta tuttua viestintätyyliä.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Kampanja jäljittelee kauneusmaailmasta tuttua viestintätyyliä esitellen epätavallista ja innovatiivista kauneustuotetta. Kampanjan on suunnitellut mainostoimisto Nord DDB.

Katso kampanjan mainosvideo alta:

Kampanjaan sisältyy vaikuttajien ja vaikuttajayhteisöjen kanssa tehtävää yhteistyötä sekä maailmanlaajuisesti että paikallisesti. Kampanjaa toteutetaan markkinasta riippuen esimerkiksi TVC:nä, elokuvateattereissa, sosiaalisessa mediassa, digitaalisessa ulkomainonnassa, online-mainonnassa ja printtimainonnassa.

Kasvosuihkeen on luonut ruotsalainen kauneusalan yritys c/o Gerd, joka tunnetaan vastuullisista kauneustuotteistaan. 50 millilitran pulloon paketoitua suihketta on valmistettu rajoitettu erä.