Perustava
Brändit

Suomalainen rakennusyritys teki in-housena oman dokumenttisarjan, joka on kerännyt kymmeniä tuhansia katseluita

25.1.2022 14:25
Minna Lehto
Perustavan sisäisesti toteuttama Äkäslompolo-sarja on kerännyt YouTubessa 40 000 katselukertaa.

Kymmenien miljoonien eurojen liikevaihtoa pyörittävä rakennusyritys Perustava luottaa talon sisällä tehtävään markkinointiin, eli in-house-markkinointiin. Viime vuonna yrityksen markkinointibudjetti pyöri parin sadan tuhannen euron paikkeilla.

Lue myös: Rakennusalan yritys Perustava tekee myyntiä kymmenien miljoonien eurojen edestä, vaikka yrityksen markkinointi toteutetaan in-housena ja varsin maltillisella budjetilla

Nyt suomalainen Perustava on tuottanut ja toteuttanut itsenäisesti neliosaisen dokumenttisarjan, jossa seurataan rivitalotyömaan betoniperustusten tekoa Äkäslompolossa. Sarjan tavoitteena on tuoda vaativa työ näkyviin niin asiakkaille kuin työnhakijoille.

Äkäslompolo-sarjaa on katsottu tähän mennessä yhteensä 40 000 kertaa YouTubessa. Katselutunteja on kertynyt noin 8500.

Sarja on Perustavan kahden miehen markkinointiosaston toteuttama. Videoiden tuotannosta käsikirjoituksesta editointiin ja jakeluun on vastannut yrityksen markkinointiasiantuntija Antti Korpi.

– Dokumenttisarjassa pyrin näyttämään avoimesti mitä sokkeleiden tekeminen on ja miten ne tehdään kestämään rakennuksen painoa ja elämää, sukupolvelta toiselle. Uskon ja toivon, että sarjan katselijat arvostavat videoissa nähtävää huumoria ja rehellistä työnteon meininkiä. Sitä paitsi tekijämiehet ovat kokeneita ammattilaisia, jotka jakavat oppeja sarjan eri videoissa, Korpi pohdiskelee tiedotteessa.

Seuraavaksi yritys aikoo toteuttaa Varisto-sarjan, jossa perehdytään paaluperustusten tekemiseen Vantaalla.

Lue myös: Näin moni yritys ulkoistaa sometekemisensä vuonna 2022

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)