Aleksi Poutanen
Toimistot

Sherpasta Aalto-yliopiston luova kumppani

13.9.2023 12:18
Mikko Perttunen
Yhteistyö tuo toimiston kassaan 150 000–200 000 euroa vuodessa.

Luova toimisto Sherpa voitti Aalto-yliopiston mainostoimistokumppanikilpailutuksen vuosiksi 2023–2025. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on 150 000–250 000 euroa vuodessa. Yhteistyö on alkanut ja ensimmäiset Sherpan suunnittelemat ja toteuttamat kampanjat tullaan näkemään vielä tämän vuoden puolella.

– Tämän kilpailutuksen voitto on meille iso asia ja olemme luonnollisesti voitosta ylpeitä ja innoissamme tilaisuudesta päästä rakentamaan kestävää tulevaisuutta yhdessä Aalto-yliopiston kanssa. Lead agencyna toimiminen kansainväliselle tekniikan, kauppatieteiden ja taiteen aloilla toimivalle yliopistolle on meille kunnia. Meillä on samankaltainen arvopohja ja haluamme omalta osaltamme auttaa Aaltoa uudistamaan yhteiskuntaa luovuuden avulla, sanoo Sherpan toimitusjohtaja Elina Bono.

Kilpailutuksessa Aalto-yliopisto halusi löytää toimiston, joka tarjoaisi oivalluksia, luovia ratkaisuja ja tukea Aallon ydintoiminnassa, kuten markkinoinnin ja brändin rakentamisessa, johon kuuluvat strateginen ja taktinen suunnittelu, luova konseptointi ja kampanjasuunnittelu, tuotanto, ohjeiden ja protokollien luominen, brändin kehittämistyö, graafinen suunnittelu, animaatiot, tekninen markkinointituki ja analytiikka.

Aalto-yliopisto työllistää yli 4000 henkilöä ja siellä opiskelee noin 13 000 opiskelijaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)