Toimistot

Sanoma ostaa Videolle-toimiston – “Yhdistämällä osaamisemme pystymme tekemään videomarkkinoinnin saralla maailmanluokan tekoja”

Toimisto tulee osaksi Sanoma B2B:n markkinointipalveluiden liiketoimintayksikköä.
Kuva:
Sanoma
Sanoma ostaa Videolle-toimiston – “Yhdistämällä osaamisemme pystymme tekemään videomarkkinoinnin saralla maailmanluokan tekoja”

Sanoma Media Finland on ostanut Videolle Productions Oy:n. Videolle on vuonna 2014 perustettu digitaalisen videomarkkinoinnin toimisto. Yrityskaupasta tiedotettiin keskiviikkona.

Videolle tulee osaksi Sanoma B2B:n markkinointipalveluiden liiketoimintayksikköä.

– Videolle yhdistää digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisensa laadukkaaseen videotuotantoon. Laajenevat videotuotannon palvelut tarjoavat asiakkaillemme ja toimistokumppaneillemme uusia kasvun mahdollisuuksia ja yhä vaikuttavampia markkinointiviestinnän keinoja. Myös helppous lisääntyy, kun asiakkaat saavat sisällöt ja mediajakelun halutessaan samalla kerralla. Haluamme palvella asiakkaitamme juuri niillä alueilla, joilla kysyntä on kova, sanoo Sanoman markkinointipalveluiden johtaja Aksel Hallama tiedotteessa.

Yrityskauppa ei ole järin suuri yllätys, sillä Videolle on noussut alallaan tunnetuksi tekijäksi ja videomarkkinoinnin kysyntä on kasvanut kovaa vauhtia.

– Markkinaa ajaa erittäin vahva videotuotannon kysynnän kasvu. Meillä on vahva oma brändi ja luova kulttuuri, joista olemme ylpeitä, ja tuomme Sanomalle uudenlaista kyvykkyyttä. Yhdessä Sanoman kanssa pystymme jatkossa palvelemaan suomalaisia markkinoijia aiempaakin paremmin, toteaa Videolle Productions Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Vuori.

Kauppa nähdään merkittävänä askeleena Videolle-toimistossa, sillä aiempaa leveämmät hartiat tarjoavat uudenlaisia mahdollisuuksia.

– Sanomalla on Suomen monipuolisin ymmärrys mediasta ja markkinoinnista sekä laaja asiakaskunta, joka tarjoaa meille erittäin kiinnostavia mahdollisuuksia. Yhdistämällä osaamisemme pystymme tekemään videomarkkinoinnin saralla maailmanluokan tekoja, sanoo Videolle Productions Oy:n kehitysjohtaja Tapio Haaja. 


Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa