Marttaliitto
Media

Martat-lehti meni verkkoon

23.1.2024 12:10
Mikko Perttunen
Uusi verkkolehti on osa järjestön muutosprosessia.

Marttaliitto on alkanut tänään julkaista Martat-lehteä verkossa. Sähköinen lehti sisältää painetun jäsenlehden rinnalla erilaisiin ilmiöihin, ruokaan, ravitsemukseen, käsitöihin, kodin ja puutarhan hoitoon sekä talouden hallintaan liittyvää sisältöä. Verkkolehti tulee päivittymään viikoittain.

Painetun Martat-lehden ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1902 nimellä Emäntälehti. Vuonna 2007 nimeksi muutettiin Martat. Uusi verkkolehti ei ole painetun Martat-lehden näköisversio, vaan kokonaan uusi palvelu.

– Uusi verkkolehti on osa marttajärjestön muutosprosessia ja sisältöjen pitkäjänteistä digitalisointia. Digitaalinen verkkolehti on avoin kaikille kiinnostuneille ja täydentää painettua Martat-lehteä, Martat-lehden päätoimittaja Marianne Heikkilä toteaa tiedotteessa.

Verkkolehti konseptoitiin ja printtilehti uudistettiin yhteistyössä Aller Median kanssa. Verkkolehdellä tulee olemaan tärkeä rooli myös Marttojen jäsenhankinnassa.

– Suunnitellusta kokonaisuudesta löytyy niin opastavia, tunteita herättäviä kuin aktivoivia sisältöjä. Nyt avattu verkkolehti on dynaaminen, monipuolinen ja uusi palvelu, jonka kautta lukija saa kattavan kuvan marttojen laajasta toiminnasta ja arvomaailmasta. Verkkolehteen tuotetaan omaa sisältöä, jossa korostuvat ajankohtaisuus, asiantuntijuus ja monimuotoinen marttailu, Heikkilä selittää.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)