Toimistot

Kuopiolainen Ahooy Creative ostaa Talentreen digimarkkinointi-liiketoiminnan

30.10.2023 10:44
Mikko Perttunen
Kaupan myötä kolme työntekijää siirtyy Ahooylle.

Ahooy Creative Oy ja Talentree Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jonka myötä Talentreen digimarkkinoinnin liiketoiminta siirtyy Ahooy Creativelle marraskuun alusta alkaen. Kaupan myötä Ahooy Creativelle siirtyy kolme digimarkkinoinnin osaajaa sekä liiketoimintaan liittyvät asiakkuudet.

– Haemme strategiamme mukaisesti kasvua markkinointipalveluiden eri osa-alueilla. Olemme tehneet Talentreen kanssa pitkään syvällistä ja monipuolista yhteistyötä, ja kun keskustelu aiheen tiimoilta avautui, löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Talentreelta meille siirtyvät osaajat ovat kokeneita digimarkkinoinnin ammattilaisia, jollaisille meillä on koko ajan tarvetta, kertoo tiedotteessa Ahooy Creativen toimitusjohtaja Jukka Kekäläinen (kuvassa Talentreen toimitusjohtaja Kaisa Stigellin kanssa).

Talentree keskittyy kaupan myötä samalla entistä vahvemmin ydinpalveluihinsa eli strategialähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja taloushallinnon ulkoistuspalveluihin. Keväällä Talentree luopui ohjelmistoliiketoiminnastaan myymällä sen Siili Solutionsille.

Ahooy Creative Oy on kuopiolainen luova toimisto, joka työllistää noin 40 henkilöä, jotka työskentelevät Kuopion ja Tampereen alueella.