Toimistot

Kaksi Vuoden Toimisto -titteliä napanneen Republicin menestys johtuu etenkin kahdesta asiasta, sanoo toimitusjohtaja

Republic valittiin parhaaksi viestintätoimistoksi ja parhaaksi pieneksi mainostoimistoksi.
Kuva:
Unsplash/Dane Deaner
Kaksi Vuoden Toimisto -titteliä napanneen Republicin menestys johtuu etenkin kahdesta asiasta, sanoo toimitusjohtaja

Helsinkiläisen kaupallisen viestinnän ja markkinoinnin toimiston Republicin torstai oli yhtä juhlaa, kun toimisto palkittiin Vuoden Toimisto 2021 -kisassa kahdessa kategoriassa. Republic valittiin parhaaksi viestintätoimistoksi ja parhaaksi pieneksi mainostoimistoksi.

Toimiston toimitusjohtaja Hasse Eranka sanoo, että menestyksen taustalla on etenkin vahva välittäminen asiakkaista sekä motivoitunut ja osaava henkilöstö.

– Uskon aidosti, että menestys johtuu siitä, että panostamme paljon asiakassuhteisiin ja niiden kehittämiseen. Vastaamme lupauksiin ja vastaamme tuloksista. Olennaista on, että teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, emmekä piileksi poteroissa, Eranka kommentoi MarkkinointiUutisille.

– Toinen tärkeä asia on tämä meidän upea työyhteisö, joka on täynnä mielettömiä ihmisiä. He tekevät tätä työtä vahvalla intohimolla. En voi liikaa kehua heitä.

Menestys ei ole toki uusi asia Republicille, joka palkittiin gaalassa ensimmäisen kerran jo vuonna 2016. Voittoja on nyt tullut jo neljänä vuotena. Se kielii etenkin vahvasta johtamisesta ja rekrytoinnista.

– Olemme onnistuneet niillä osa-alueilla. Ihmiset tekevät hommia ja ratkaisevat sen, mikä on lopputulos.

Koropandemian sävyttämä viime vuosi oli vajaat 30 henkilöä työllistävälle toimistolle myös taloudellisesti erinomainen. Liikevaihto oli kolme miljoonaa euroa ja viivan alle jäi 300 000 euroa. Tämän vuoden näkymät ovat vieläkin paremmat, sanoo Eranka.

– Uskomme kasvuun, kaikki merkit viittaavat siihen. Meillä on ollut alkuvuodesta todella mielenkiintoisia uusia avauksia, olemme käyneet todella paljon keskusteluita potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa ja voittaneet kilpailutuksia. Projekteja on luvassa ennätyspaljon.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa