Luovuus

Juontajat ja sosiaalisen median vaikuttajat saman katon alle

2.3.2023 11:07
Mikko Perttunen
Uusi välityssivusto pyrkii kasvamaan tämän vuoden aikana merkittävästi.

Suomalaiset esiintyjät ovat saaneet uuden työnvälityssivuston. Internetiin avautunut Viihteet.fi-kokonaisuus on tarkoitettu muusikoita, laulajia, imitaattoreita, taikureita, DJ:tä ja muita esiintyjiä sekä juontajia ja sosiaalisen median vaikuttajia tarvitseville tapahtumien järjestäjille.

Viihteet.fi yhdistää juontajien välittämiseen erikoistuneen nettisivuston www.juontajat.fi sekä Facebookiin, YouTubeen, Snapchatiin, TikTokiin, Instagramiin ja muihin sosiaalisen median alustoihin erikoistuneita vaikuttajia välittävän www.somettaja.fi-kokonaisuuden.

"Tavoitteenamme on lisätä eri alojen esiintyjien ja sosiaalisen median ammattilaisten käyttöä maassamme."

Sivustolla on mukana yli 60 eri alojen esiintyjää, 115 juontajaa ja runsaat 50 sosiaalisen median vaikuttajaa.

Tomi Lindblom sivustoa hallinnoivasta Visual Media Productions Oy:stä kertoo tiedotteessa, että tavoitteena on rikkoa 300 esiintyjän raja muutaman kuukauden kuluessa.

– Tavoitteenamme on lisätä eri alojen esiintyjien ja sosiaalisen median ammattilaisten käyttöä maassamme. Uskon, että uusi viihteet.fi-sivusto on omiaan innostamaan esiintyjien tilaamiseen sekä kaupallisiin yhteistyöprojekteihin myös sellaiset toimijat, jotka eivät ole artisteja tai somevaikuttajia ennen käyttäneet, Lindblom korostaa.