Toimistot

Ivalo Creativelle uusi strategia- ja liiketoimintajohtaja

24.10.2023 12:44
Mikko Perttunen
”Heti ensimmäisessä tapaamisessa tuntui kuin olisin tullut kotiin, vaikka toimistomaailma onkin minulle sinällään uusi.”

Anne-Mari Pensanen on nimitetty Ivalo Creativen strategia- ja liiketoimintajohtajaksi. Hän vahvistaa Ivalon strategista osaamista laaja-alaisesti brändinrakennuksesta liiketoimintaan.

Pensanen on aiemmin toiminut kotimaisissa ja kansainvälisissä liiketoiminnan ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa MTV Medialla ja Telialla. Hänen erityisosaamistaan ovat brändinrakennuksen ohella vaativat GTM-hankkeet, muutosjohtaminen, asiakasarvon kasvattaminen ja keskittämiseen liittyvät kokonaisuudet.

– Olen ollut tekemässä isoja uudistuksia ja viemässä niitä läpi suurissa organisaatioissa. Siksi ymmärrän hyvin asiakkaiden maailman ja haasteet. Ymmärrän muutosjohtamisen tarpeen ja mekaniikan organisaatioissa ja pystyn auttamaan asiakasta tavoitteiden saavuttamisessa monesta kulmasta, Pensanen toteaa tiedotteessa.

Hän kertoo kaipuun uusien haasteiden pariin vaikuttaneen siirtymiseen toimistopuolelle.

– Heti ensimmäisessä tapaamisessa tuntui kuin olisin tullut kotiin, vaikka toimistomaailma onkin minulle sinällään uusi, Pensanen sanoo.

Strategia- ja liiketoimintajohtajan tehtävien lisäksi Pensanen aloittaa osana Ivalon johtoryhmää.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)