Toimistot

Finnish Comms Awardsin vuoden 2023 päätuomari SEK:iltä – luvassa kaksi pääpalkintoa

29.5.2023 8:25
Mikko Perttunen
Kilpailun kategorioita on täsmennetty palautteen perusteella.

Vuoden 2023 Finnish Comms Awardsien voittajat palkitaan marraskuussa Helsingissä.

Tänä vuonna kilpailun päätuomarina toimii SEK:n viestinnän liiketoimintajohtaja Tiina Hosiokoski. Hän pitää erityisen tärkeänä, että tämän vuoden kilpailutöistä pystyttäisiin löytämään viestintätyöllä ja konsultoinnilla aikaansaatu muutos.

– Se ei välttämättä aina näy luvuissa, vaan se voi olla myös jotain vaikeammin mitattavaa. Näen tämän keskeisimpänä punaisena lankana tuomaristotyössä, hän kommentoi tiedotteessa.

Viime vuonna tehtiin merkittävimmät kilpailu-uudistukset, joissa keskityttiin entistä vahvemmin viestinnän strategiseen rooliin ja neuvonantoon asiakkaille. Vuonna 2023 kilpailun kategoriat ja säännöt ovat saaneet täsmennyksiä viime vuoden palautteiden perusteella.

Tänä vuonna kummankin pääkategorian parhaalle työlle jaetaan oma palkintonsa. Ensimmäisessä pääkategoriassa (Neuvonanto, konsultointi, suunnittelu ja valmennus) palkitaan Vuoden viestintätyö. Toisessa pääkategoriassa (Vaikuttamiskampanjat ja monikanavatyöt) palkitaan Vuoden vaikuttamiskampanja.

Kilpailun järjestää Marketing Finland.

Lue myös: Finnish Comms Awards uudistuu – “Keskeinen osa viestintäkonsultointia on jäänyt yleisestä julkisuudesta palkitsevien kategorioiden jalkoihin”

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)