Toimistot

Paper Planes osaksi kansainvälistä digimarkkinointitoimisto Obsidian Digitalia

7.12.2023 10:50
Iina Kansonen
Obsidian Groupin toimitusjohtaja Emil Ignatzi Reinhold kertoo arvostavansa erityisesti Paper Planesin kokemusta ja osaamista B2B-toimialoilla.

Vuonna 2014 perustettu digimarkkinointitoimisto Paper Planes on liittynyt osaksi kansainvälistä digimarkkinointitoimistoa Obsidian Digitalia. Alunperin tanskalaisella toimistolla on nykyää toimipisteet Tanskan lisäksi Saksassa ja Bosnia-Hertsegovinassa. Yhteistyö laajentaa Paper Planesin palveluvalikoiman koskemaan muun muassa Shopify-verkkokauppoja.

Paper Planesin kaikki noin kolmekymmentä työntekijää jatkavat työskentelyä yhtiössä. Obsidian Digital työllistää kaikkiaan noin 300 henkilöä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Digitaalisen markkinoinnin toimintaympäristö elää ja kasvaa jatkuvasti. Toimistoilta vaaditaan yhä useamman teknologian ja kanavan hallintaa. Tämän osaamisen kerryttäminen vaatii jatkuvia investointeja, joiden tekeminen on helpompaa hieman suuremmassa kokoluokassa, sanoo Paper Planesin toimitusjohtaja Ville Pelttari tiedotteessa.

Obsidian Groupin toimitusjohtaja Emil Ignatzi Reinhold kertoo arvostavansa erityisesti Paper Planesin kokemusta ja osaamista B2B-toimialoilla.

– Uskomme, että yhdistämällä Paper Planesin ja Obsidian Digitalin osaamisen voimme jatkaa nopeaa kasvua päämarkkinoillamme Tanskassa, Saksassa ja uusimpana Suomessa, hän sanoo tiedotteessa.