Canva Pty Ltd
Mainonta

Wolt lanseeraa oman mainospalvelunsa, joka mahdollistaa kansainvälisten brändien tuotenäytteet suoraan kotiovelle

18.4.2024 12:53
Mitra Vasara
Wolt Ads -mainospalvelu on segmentoitu kahdelle eri kohderyhmälle: Woltin paikallisille kauppiaiskumppaneille sekä kansainvälisille brändeille.

Teknologiayritys Wolt lanseeraa uuden Wolt Ads -mainospalvelun. Viime vuonna aloitetun pilotointivaiheen jälkeen palvelu tulee käyttöön kaikkiin 27 maahan, joissa Wolt toimii - myös Suomeen.

– Tavoitteenamme on tulla ensisijaiseksi mainospalveluksi kasvun ja näkyvyyden lisäämiseksi kaikenkokoisille yrityksille, pienistä paikallisista toimijoista suuriin kansainvälisiin brändeihin, Wolt Ads:n globaali johtaja Catalina Salazar sanoo tiedotteessa.

Wolt Ads -mainospalvelu on segmentoitu kahdelle eri kohderyhmälle: Woltin paikallisille kauppiaiskumppaneille sekä kansainvälisille brändeille. 

Wolt Ads for Merchants on suunniteltu paikallisille ravintoloitsijoille ja kauppiaille. Kauppiaita veloitetaan mainoksista, jotka johtavat myynteihin – ei klikkauksista tai näyttökertoista.

Wolt Ads for Brands on puolestaan erityisesti kansainvälisille suurille toimijoille suunniteltu palvelu. Palveluihin kuuluvat muun muassa bannerit, sponsoroidut tuotesijoitukset, brändätyt kassit ja kohdennetut tuotenäytteet suoraan kotiovelle kuljetettuna.

Wolt-sovellus toimii 27 maassa ja yli 500 kaupungissa. Sovellukseen on rekisteröitynyt yli 36 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Suomessa Woltin kautta tavoittaa noin 5 000 kauppiasta ja ravintolaa. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)