Grapevine
Toimistot

Vuoden Toimisto -kisassa menestyneen Grapevinen perustaja Marika Siniaalto siirtyy pois toimitusjohtajan paikalta – korvaaja löytyi talon sisältä

30.8.2021 10:10
Toni Rajamäki
Siniaalto toimii jatkossa Grapevinen asiakaskokemusjohtajana.

Markkinointitoimisto Grapevine tiedottaa vaihtavansa toimitusjohtajaa. Yrityksen perustaja ja pääomistaja Marika Siniaalto jättää toimitusjohtajan saappaat, joihin hyppää toimiston operatiivisena johtajana työskennellyt Tero Heittola.

– Grapevine on viime aikoina kehittynyt ja kasvanut huimaa vauhtia. Paljon on tapahtunut vuosien varrella – olemme muuttuneet, mukautuneet ja muuttaneet useamman kerran. Nyt on taas aika uudistua, Siniaalto sanoo tiedotteessa.

Siniaalto on tehnyt Grapevinesta maineikkaan toimiston. Tänä vuonna Grapevine palkitiin Vuoden Toimisto -kisassa Suomen parhaana pienenä markkinointiteknologiatoimistona. Koronasta huolimatta yrityksen viime vuosi oli menestys, sillä myyntikate kasvoi noin 13 prosentilla ja liikevaihto noin viidellä prosentilla.

Lue myös: Marika Siniaalto on johdattanut Vuoden toimisto -kisassa menestyneen Grapevinen vahvaan kasvuun koronatilanteesta huolimatta

Siniaalto toimii jatkossa Grapevinen asiakaskokemusjohtajana.

Uuden toimitusjohtajan Heittolan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu työntekijäkokemuksen kehittäminen.

– Grapevinen kulttuuri teki minuun syvän vaikutuksen. Täällä ymmärretään, että kaikki asiantuntijatyö on ensisijaisesti palvelutyötä. Ja että tyytyväinen, motivoitunut asiantuntija on elinehto hyvälle asiakaspalvelulle. Se on perusta, jonka päälle kasvu ja kannattavuus rakentuu, sanoo Heittola, joka on työskennellyt Grapevinella viime tammikuusta lähtien.

Haluatko lukea lisää suomalaisista toimistoista? Tilaa MarkkinointiUutisten uutiskirje tästä ja pysy kärryillä suomalaisen markkinoinnin tapahtumista.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)