ÖÖD Hotels
Brändit

Virolaisen majoitusketjun tavoitteena rakentaa kymmeniä peilimökkejä ympäri Suomea

2.11.2023 10:49
Mikko Perttunen
Ensimmäiset mökit valmistuvat Itä-Suomeen, johon tarvitaan uusia matkailijaryhmiä venäläisturistien tilalle.

Luontoon maastoutuvista designpeilimökeistään tunnettu ÖÖD Hotels investoi Suomeen. Ensimmäiset mökit valmistuvat lähiaikoina Loviisan Verssonkankaalle, ja yrityksellä on suunnitelmissa laajentaa toimintaa seuraavaksi Mikkeliin. Lisäksi keskusteluja käydään jo muun muassa Naantalin ja Kuusamon kanssa.

Yritys perustettiin vuonna 2018, kun veljekset Jaak ja Andreas Tiik eivät löytäneet mieleistään majoitusta luonnosta. Nykyään ÖÖD-peilimökkejä on yli kahdessakymmenessä maassa, kolmella eri mantereella.

ÖÖD Hotels suunnittelee tuovansa 60–80 peilimökkiä eri puolille Suomea seuraavien 3–5 vuoden aikana. Tiedotteessa kerrotaan konseptin sopivan hyvin Suomeen, koska juuri luontomatkailu on Suomen vahvimpia matkailuvaltteja.

– Ulkomaiset investoinnit ovat tärkeitä Suomelle. On ilahduttavaa, että ensimmäiset ÖÖD Hotelsin investoinnit tulevat juuri Itä-Suomeen, jonne tarvitaan nyt uusia matkailijaryhmiä korvaamaan venäläismatkailijoiden jättämää aukkoa, Invest in Finlandin asiantuntija Kaija Laitinen toteaa tiedotteessa. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)