Toimistot

Viimeiset kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asunut mainosalan suomalaiskonkari tamperelaisen markkinointitoimiston neuvonantajaksi

10.8.2023 11:13
Mikko Perttunen
Creative Crue on kulkenut viime vuodet tasaisella kasvu-uralla.

Tamperelainen markkinointitoimisto Creative Crue saa neuvonantajakseen Vesa Tauriaisen. Uusimman teknologian ja datan hyödyntäminen luovassa suunnittelussa on Creative Cruen toiminnan kulmakivi, ja Tauriainen tukee siihen perustuvaa strategista kasvua, kerrotaan tiedotteessa.

Viimeiset kymmenen vuotta Yhdysvalloissa asuneen Tauriaisen työhistoriasta löytyvät muun muassa mainostoimisto Bermudan ja ohjelmistoyritys Husky Intelligencen perustaminen sekä lukuisten eri yritysten hallitustyöhön osallistuminen ja neuvonantajana toimiminen. Bermuda yhdistyi tämän vuoden alussa Aava & Bang -toimiston kanssa jälkimmäisen nimen alle, ja Tauriainen luopui samalla osakkuudestaan.

– Käteni vapautuivat Bermuda-kauppojen jälkeen, ja minua pyydettiin mukaan useammankin markkinointitoimiston toimintaan. Cruen valitseminen oli lähes itsestäänselvyys, sillä pidän yrityksen arvomaailmasta ja toimintakulttuurista, ja koen että minulla on annettavaa toimintaan, Tauriainen kommentoi tiedotteessa.

Markkinointitoimisto Creative Crue on perustettu vuonna 2018. Viime vuonna yrityksen liikevaihto oli noin 750 000 euroa ja se työllisti 12 henkilöä.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)