Toimistot

Viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät – tavoitteena nousta Suomen ykköstoimistoksi

Yhdistymisen myötä yritys tarjoaa poikkeuksellisen laajan palveluvalikoiman.
Kuva:
Alexander Store
Viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät – tavoitteena nousta Suomen ykköstoimistoksi

Viestintätoimistot Kaiku Helsinki ja Cocomms yhdistyvät. Kaiku tiedottaa ostaneensa Cocommsin koko osakekannan.

Toistaiseksi yritykset jatkavat omilla brändeillään, mutta toimistojen integroitumista ryhdytään jo suunnittelemaan. Yhdessä toimistot tarjoavat poikkeuksellisen laajan palveluvalikoiman. Kaiku Helsingin ydinosaamiseen kuuluvat kiinnostava viestintä, palvelumuotoilu ja valmennukset, minkä lisäksi yrityksen alaisuudessa toimii Vastakaiku-tutkimustoimisto. Cocomms puolestaan tunnetaan yritysviestinnästä, muutos- ja kriisiviestinnästä, vastuullisuusviestinnästä, vaikuttajaviestinnästä, luovasta ja digitaalisesta viestinnästä sekä vahvasta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Lue myös: Kaiku Helsingin valmennusliiketoiminnan johtajana aloittanut Laura Vuorio-Kuokka: “Viestintätaitojen valmennus on välttämätöntä”

Uuden yrityksen liikevaihdon odotetaan olevan tänä vuonna yli viisi miljoonaa euroa. Kaiun tiedotteen mukaan uuden toimiston tavoitteena on nousta alansa ykköstekijäksi Suomessa.

Uuden yrityksen toimitusjohtajana toimii Kaiun toimitusjohtaja Pete Saarnivaara (kuvassa oikealla). Hän on myös uuden yrityksen osakas.

– Uskon, että juuri Cocommsin kanssa pystymme rakentamaan viestintätoimistokenttään haastajan, joka yhdistää ison ja pienen viestintätoimiston parhaat puolet: palvelemme asiakkaita kaikissa viestintätarpeissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin ja säilytämme silti yrittäjävetoisen toimiston nopeuden, joustavuuden ja mutkattomuuden. Ja sitä tarvitaan juuri nyt. Nopeat muutokset asiakkaiden päässä eivät pääty koronaan, Saarnivaara sanoo tiedotteessa.

Cocommsin omistaja ja toimitusjohtaja Kaija Pohjala (kuvassa vasemmalla) toimii uudessa yrityksessä osakkaana ja hallituksen sekä johtoryhmän jäsenenä. Yrityksen muut omistajat ovat Kimmo Kuokka, Ville Lehtovirta, Jouko Marttila, Salla Syrman ja Markku Vänskä.

– Kolme vuosikymmentä viestintätoimiston liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa vetovastuussa on ollut aivan uskomaton matka, mutta samalla myös kuluttavaa, raskasta ja riskialtista. Koin, että nyt oli aika vaihtaa roolia ja avata uusi ovi uralla. Uudessa roolissani Kaiussa pääsen keskittymään rakastamaani asiakas- ja myyntityöhön sekä johtamaan kansainvälisiä verkostojamme, Pohjala iloitsee.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa