Valio Akatemia
Brändit

Valio Akatemia -ohjelman uusiksi kummeiksi kolme nuorta urheilijalupausta

20.2.2024 11:13
Mitra Vasara
Rosa Pohjolainen, Miro Little ja Lauren Hallaselkä korostavat inhimillisyyttä ja armollisuutta itseään kohtaan.

Vuonna 2013 perustettu Valio Akatemia tukee lasten ja nuorten liikuntaharrastusta erilaisin stipendein. Valio kutsuu Valio Akatemia -ohjelman juniorikummeiksi nousevia urheilutähtiä, jotka toimivat lapsille ja nuorille esikuvina. Juniorikummit toimivat ohjelman kasvoina ja esikuvina sekä osallistuvat ohjelman toimintaan.

Rosa Pohjolainen, koripalloilija Miro Little ja uimahyppääjä Lauren Hallaselkä ovat kaikki paitsi maamme huippu-urheilun tulevaisuuden lupauksia myös Valio Akatemia -ohjelman tuoreita juniorikummeja. 

– Meillä on ollut onni työskennellä vuosien varrella maamme urheilun ykkösnimien kanssa. Halusimme heidän rinnalleen mukaan nuoria, joiden ammattilaisuran huippu häämöttää vielä edessäpäin. Uskomme, että nämä nuoret lahjakkuudet toimivat inspiroivina esikuvina lapsille ja nuorille, Valio Akatemia -ohjelmasta vastaava Nina Wahlström sanoo tiedotteessa.  

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Pohjolainen, Little ja Hallaselkä nähdään jatkossa monipuolisesti ohjelman toiminnassa.

Nuorten lupausten viesti lapsille ja nuorille on selkeä:

– Haluan rohkaista kaikkia tavoittelemaan omia unelmiaan ja muistuttaa, että on ok uskaltaa unelmoida isosti. Matkalla kohti omia unelmia tulee varmasti ylä- ja alamäkiä, mutta kun pitää positiivisen mielen, kaikesta pääsee eteenpäin, Little muistuttaa.  

– Haluan olla 100-prosenttisesti oma itseni ja korostaa pitkäjänteistä harjoittelua ja epäonnistumisten yli pääsemistä. Esikuvana muistutan myös siitä, että kukaan ei ole täydellinen ja kaikki tekevät joskus virheitä. Parhain asia virheissä on, että niistä voi oppia, Hallaselkä tiivistää.  

Valio Akatemia -ohjelman kummeina jatkavat Joel Pohjanpalo, Kerttu Niskanen, Topi Raitanen sekä Real Skifi.