Taika Huu
Luovuus

Uusi markkinointigaala kehä kolmosen ulkopuolelle – pukukoodina pipo

14.11.2023 10:48
Mikko Perttunen
Kuopion Johtavaa sisältöä -gaala sai ideaansa Assemblyn syntytarinasta.

Kuopiossa järjestetään ensi viikolla ensimmäistä kertaa uusi Johtavaa sisältöä -gaalatapahtuma. Illan puheenaiheiden keskiössä on tekoäly. Tapahtumassa muun muassa puhuu kainuulaistaustainen Diili- ja Rikkaat ja rahattomat -televisiosarjoista tuttu Petri Matero ja esitellään helsinkiläisen Taika Jalohaikaran älytaidenäyttely.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa pieni suonenjokelainen yhden miehen markkinointitoimisto MarkkinointiMaestro Oy, jonka yrittäjä Kyösti Iivonen on tyytyväinen tapahtuman saamaan ennakkopalautteeseen.

– Sieltä on selvästi kaikunut toiveita, että maakunnassa järjestettäisiin enemmänkin valtakunnallisesti kovatasoisia tapahtumia. On hyvä, ettei kaikkia bisnestapahtumia järjestetä Helsingissä, Iivonen kommentoi tiedotteessa.

Tapahtuma sai alkusysäyksen huhtikuussa, kun Iivonen pohdiskeli maailmantilannetta ja muisteli Assemblyn syntytarinaa yli 30 vuotta sitten.

– Siinähän muutama tietokoneharrastajaporukka halusi kokoontua yhteen ja pitää hauskaa heille kiinnostavan asian äärellä. Nythän se tapahtuma on Telian omistava massiivinen spektaakkeli Helsingissä. Maailmantilanteessa oli samaa epävakautta kuin nyt. Taloudellisesti oli vaikeaa. Jugoslaviassa eli Euroopassa sodittiin. Assembly tarjosi mahdollisuuden jakaa hyvää mieltä. Sitä samaa hauskuutta ja iloa me tarvitsisimme minusta juuri nyt enemmän elämäämme. Meidän juttumme on markkinointi ja me pidämme nyt bileet, Iivonen sanoo.

– Eipä tule ihan heti toista tapahtumaa mieleen, jolla on oma booli ja pukukoodina pipo, hän jatkaa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)