Digitaalisuus

Tomi Suojoki Dagmarin tytäryhtiö Radlyn vetäjäksi

Suojoki liityy myös Dagmarin johtoryhmään. Radlylla hän työskentelee CBO:na.
Kuva:
Radly
Tomi Suojoki Dagmarin tytäryhtiö Radlyn vetäjäksi

Laajasti monien eri toimialojen markkinointitiimejä johtanut ja B2B-sektorilla liiketoiminnan kehitystehtävissä työskennellyt Tomi Suojoki on valittu Dagmarin tytäryhtiön Radlyn vetäjäksi. Hän aloitti talossa Chief Business Officer -tittelillä. Lisäksi Suojoki liittyy Dagmarin johtoryhmään.

Radlyn toimitusjohtajana jatkaa kuitenkin Krista Elopuro, joka on myös Dagmarin toimitusjohtaja.

Radly on digitaalinen transformaatiotoimisto, jonka toiminta painottuu yhä vahvemmin erityisesti B2B-yritysten liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvun vauhdittamiseen. Radly kehitettiin vuonna 2019 lanseeratusta Radly-tekoälylaboratoriosta, joka luotiin kehittämään markkinointiohjelmistoja.

Tänä päivänä Radly tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, sillä yrityksen asiantuntijat konsultoivat muun muassa liiketoiminnan digitalisoinnissa, markkinoinnin ja myynnin strategiatyössä, teknologiavalinnoissa, datan ja automaation tehokkaassa hyödyntämisessä sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä.

– Ne B2B-yritykset, jotka ryhtyvät viimeistään nyt investoimaan digitaalisten kyvykkyyksiensä ja digitaalisen asiakaskokemuksensa kehittämiseen, kaappaavat markkinaosuuksia. Yksi ensimmäisistä muutosaskelista on purkaa siiloja myynnin, markkinoinnin, tuotekehityksen ja asiakaspalvelun väliltä. Kun haluamme voittaa rajojen yli vyöryvän kilpailun, meidän tulee ensin rikkoa omat kasvun esteemme ja toimia kohti yhteisiä tavoitteita. Radlyn muutoskonsulttien intohimona on juuri tämä työ, avaa Suojoki tiedotteessa.

Lähde: Salomaa Yhtiöt Oy:n tiedote

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa