Toimistot

Tiina Stigellistä Kaimanan toimitusjohtaja

17.1.2023 10:25
Iina Kansonen
Kaupallisen viestintä- ja teknologiatoimisto Kaimanan edellinen toimitusjohtaja Hasse Eranka jatkaa yrityksen omistajana ja Senior Advisorina.

Tiina Stigell on nimetty Kaimanan toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen. Hän on työskennellyt aikaisemmin Kaimanan työntekijäkokemusjohtajana ja syksyn 2022 toimitusjohtajan sijaisena. 

– Nyt ja erityisesti tulevaisuudessa toimitusjohtajan on onnistuakseen ymmärrettävä yhä paremmin, mistä työn merkitys syntyy. Taustani työntekijäkokemusjohtajana Kaimanalla ja aikaisempi kokemus henkilöstöasioiden sekä operatiivisen toiminnan johtamisesta Republicilla antaa siinä onnistumiseen erinomaiset edellytykset. Uskon empaattiseen ja ihmislähtöiseen johtamiseen, jossa tavoitellaan kestävän kasvun kulttuuria niin yksilö kuin yritystasollakin,  Stigell sanoo tiedotteessa. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Ennen häntä Kaimanan toimitusjohtajana toimi Hasse Eranka, joka jatkaa toimiston omistajana ja Senior Advisorina.

Kaimanan toiminta käynnistyi tammikuussa 2022, kun viestintätoimisto Rebuplic of Communications, mainos- ja digitoimisto Redland sekä teknologiayhtiöt Reason ja Pixels yhdistyivät.  

– Ensimmäisenä vuotena keskityimme yhtenäistämään fuusioituneiden yritysten toimintatapoja ja luomaan Kaimanan omaa kulttuuria. Samalla onnistuimme voittamaan uusia merkittäviä asiakkuuksia, joka luo tälle vuodelle hyvät lähtökohdat rakentaa kasvua. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa asemaamme Suomen markkinassa sekä tehdä pohjatyötä kansainvälistymistä varten, Stigell sanoo.

Ingressiä muokattu 18.1. klo 13.08: Tehty täsmennys, että kyse on kaupallisesta toimistosta.