Grand One
Toimistot

TBWA\Helsinki nappasi ennätyksellisen potin Grand One -kisassa, pääpalkinnot menivät Nesteelle ja JVG:n vappukonsertille

29.4.2021 18:30
Toni Rajamäki
Grand One -palkinnot jaettiin torstaina.

TBWA\Helsinki on saanut jälleen tunnustusta. Toimisto keräsi torstaina jopa 15 palkintoa Grand One -kilpailussa, jossa palkitaan kotimaisia digitaalisen median töitä. TBWA valittiin myös vuoden yritykseksi. Kisan Grand Prix’t eli pääpalkinnot menivät Nesteelle ja JVG:n vappukonsertille.

TBWA voitti kolme eri kateogriaa ja sai 12 kunniamainintaa, joten palkintoja tuli yhteensä 15. Yksikään toimisto ei ole aiemmin kyennyt nappaamaan vastaavanlaista pottia kilpailun 20-vuotisessa historiassa. TBWA:n Burger Kingille suunnittelema Love Conquers All -työ nappasi kaksi kategoriavoittoa.

Palvelupuolen Grand Prix’n nappasi Nesteen The most CO2-friendly route, jonka on suunnitellut Hasan & Partners. Työssä selvitetään, kuinka autojen navigaatiojärjestelmät voisivat tarjota ympäristöystävällisempiä reittien optimointivaihtoehtoja eli minimoida ajan sijaan hiilidioksidipäästöt.

Kampanjapuolen Grand Prix’n voitti Ikuinen vappu – JVG:n virtuaalikonsertti vappuaattona 2020, jonka suunnittelussa ja tuotannossa oli mukana monta eri yritystä. Päävastuun kantoi kuitenkin Zoan. Konsertti keräsi parhaimmillaan yhteen yli 200 000 virtuaalivapun viettäjää.

Yksittäisistä töistä parhaiten menestyivät neljä palkintoa saaneet Burger Kingin Love Conquers All, IKEAn Unemme – IKEA creates art from Finnish dreams (suunnittelu 20/20 Helsinki) ja S-Ryhmän Antti Tapani (Bond).