Unsplash/Headway
Toimistot

Tapahtumatoimisto Tapauksen emoyhtiö Liwlig laajenee ja kasvaa 100 miljoonan euron kokoluokkaan

19.1.2023 8:00
Iina Kansonen
Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointitoimisto, suomalainen Liwlig, on ostanut tanskalaisen Welcome-tapahtumatoimiston.

Suomalainen Liwlig on Pohjoismaiden suurin tapahtumamarkkinointiryhmä, johon ovat kuuluneet entuudestaan Suomen ja Ruotsin tapahtumamarkkinointikentän markkinajohtajat Tapaus ja Eventyr Nine Yards sekä norjalainen 6. Sans. Nyt Liwlig on ostanut yhden Tanskan suurimmista tapahtumatoimistoista, Welcome A/S:n.

Yrityskaupan myötä Liwlig saa päätökseen laajentumisensa Pohjoismaissa.

– Olemme erittäin innoissamme strategisen tavoitteemme saavuttamisesta ja että Liwlig on nyt aidosti pohjoismainen tapahtumamarkkinointitoimisto. Welcome istuu erinomaisesti LIWLIG-perheeseen kulttuurin, johtamisen ja liiketoiminnan näkökulmasta, vahvistaa koko konsernia ja avaa meille pääsyn Tanskan markkinoille. Tällä joukolla voimme tarjota vertaansa vailla olevia luovia tapahtumapalveluita asiakkaillemme pohjoismaissa ja ympäri maailmaa, sanoo Liwlig-konsernin ja Tapauksen toimitusjohtaja Timo Aalto (kuvassa vasemmalla) tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Liwligin tavoitteena on olla edelläkävijä tapahtuma-alalla vastuullisuusasioissa. Noin 50 prosenttia yhtiön järjestämistä asiakastapahtumista kompensoidaan. Tarkoitus on kompensoida kaikki tapahtumat vuoteen 2025 mennessä. 

– Jokaisen toimialan on tehtävä osansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Me Liwligillä haluamme olla tapahtuma-alan vastuullisuuden edelläkävijä ja edistää kestävää kehitystä konkreettisilla ratkaisuilla ja teoilla. Ajat, jolloin tapahtumamateriaalit heitettiin roskiin yhden käyttökerran jälkeen, ovat onneksi ohi – nykyään yhä suurempi määrä materiaaleja voidaan kierrättää ja käyttää uudelleen, Aalto summaa.

Vähäpäästöiset tapahtumapalvelut tulevat myös Tanskan markkinoille yrityskaupan myötä.

Liwligin vuoden 2023 liikevaihdon odotetaan nousevan noin 100 miljoonaan euroon.