Digitaalisuus

Supermetrics laajentaa toimintojaan Irlannissa: palkkaa yli 100 uutta työntekijää

Supermetricsin henkilöstömäärän odotetaan kasvavan tänä vuonna 400:ään.
Kuva:
Supermetrics
Supermetrics laajentaa toimintojaan Irlannissa: palkkaa yli 100 uutta työntekijää

Suomalaisen markkinointiteknologiakentän tähtipeluri, datan integrointityökaluja kehittävä Supermetrics aikoo kasvattaa toimintaansa Irlannin Dublinissa isoin askelin. Yhtiö kertoo, että seuraavan parin vuoden aikana suunnitelmissa on palkata yli 100 uutta työntekijää Dublinin-toimistolle.

Supermetrics kasvaa tällä hetkellä vauhdilla. Viime vuonna henkilöstömäärä liki tuplaantui ja kasvoi 260:een. Tämän vuoden loppuun mennessä työntekijöitä odotetaan olevan jo 400. Supermetricsillä on toimistot Dublinin lisäksi Helsingissä, Vilnassa, Atlantassa ja Singaporessa.

Viime vuonna liikevaihto kasvoi vuoteen 2020 verrattuna 50 prosentilla ja oli 36,1 miljoonaa euroa. Liiketulos oli 6,1 miljoonaa euroa.

– Tiimimme kasvaa koko ajan ja haussamme on tekijöitä niin markkinointiin, myyntiin, tuotekehitykseen kuin asiakaspalveluunkin. Monissa rooleissa sijainnilla ei ole merkitystä, mutta Irlanti on tunnettu kovasta teknologia-alan osaamisestaan ja uskomme, että Dublinista löytyy todella ammattitaitoisia tekijöitä, sanoo Supermetricsin perustaja ja toimitusjohtaja Mikael Thuneberg (kuvassa vasemmalla) tiedotteessa.

Supermetricsin yli 17 000 asiakkaan joukkoon kuuluu liuta nimekkäitä yrityksiä ja organisaatioita, kuten HubSpot, Volvo, Dow Jones, Fox, Neste, Fortum, Sanoma, SOK ja Posti. Läheisiin yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa Spotify ja LinkedIn.

Lue myös: Mikael Thuneberg rakensi datankeruutyökalun, jota tarvitsi itse – sitten myös maailman suurimmat yhtiöt ottivat sen käyttöönsä

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa