Canva Pty Ltd
Digitaalisuus

Superhood kehitti tavan seurata paikallisia Tiktok-sisältöjä ilman sovellusta

30.1.2024 8:36
Mitra Vasara
Superhoodin uutisvirtaan paikallisesti jaetut videolinkit voi katsella joko sovelluksen selaimessa tai Tiktok-sovelluksessa.

Kotimainen Superhood kehittää paikallisuuteen keskittyvää sosiaalista mediaa. Yhtiö on tiedotteensa mukaan julkaissut uuden sovellusversion, jolla löytää turvallisesti Tiktok-sisältöä ilman Tiktok-sovellusta ja algoritmeja.

Käyttäjä voi poimia paikallisesti jaetut videolinkit Superhoodin uutisvirrasta ja katsella niitä sovelluksen selaimessa tai Tiktok-sovelluksessa. Ratkaisu käyttää Tiktokin julkisesti saatavilla olevia toimintoja eikä riko sen käyttöehtoja, tiedotteessa kerrotaan Superhoodin käyttäjä voi myös halutessaan karsia Tiktok-julkaisut kokonaan pois omasta uutisvirrastaan.

Superhood on sosiaalinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen ajankohtaista paikallista tietoa, ja jolla ihmiset voivat viestiä paikallisesti naapurustoissaan. Superhoodin käyttö ei edellytä pakollista rekisteröintiä, eikä palvelu profiloi käyttäjiä henkilötietojen mukaan.

Kuvakaappaukset: Superhood
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Superhood tarjoaa paikallista sisältöä tuottaville ilmaisen tavan saada lisänäkyvyyttä videoille ja tavoittaa asiasta kiinnostunut kohdeyleisö. Videot voi jakaa Superhoodiin suoraan Tiktok-sovelluksesta. Superhoodin yhteisöllinen moderointi suodattaa pois mahdolliset roskapostit. Superhood ei kopioi Tiktokin sisältöjä eikä estä sen mainosjakelua. 

Paljon kritiikkiä saanut Tiktok on tehnyt Superhoodin tiedotteen mukaan jotain myös oikein. Sen sovelluksesta voi suoraan jakaa videolinkkejä muihin sovelluksiin ja alustoihin, ilman rajoituksia. Monet muut sosiaaliset alustat vaativat palveluun liittymisen ja tunnukset ennen kuin alustalla olevaa sisältöä voi katsella. Näin ne luovat suljetun verkoston.