Brändit

Suomessakin toimiva viestintäkonserni H&H Group yhdistää tunnettuja brändejään ja palveluitaan

1.12.2022 10:55
Satu Hurme
Ruotsalaisen viestintäkonsernin palvelut tunnetaan jatkossa nimellä Nordic Morning.

Viestintäkonserni H&H Groupiin kuuluvat Nordic Morning, Comprend, Petra, Pyramid ja Graal yhdistyvät yhden brändin alle. Ensi vuoden alkupuolelta eteenpäin toimistot tunnetaan Nordic Morningina. Uusi brändi tarjoaa digitaalista markkinointia ja yritysviestintää. Sen työntekijät työskentelevät seitsemässä eri kaupungissa, viidessä eri maassa.

Uuden toimiston toimitusjohtajaksi tulee nykyinen Nordic Morningin ja Comprendin toimitusjohtaja Johanna Fagrell Köhler.

– Yhteistyö eri toimintojen välillä on kasvanut asiakkaiden tarpeiden myötä. Olemme jo yhdistäneet palveluita digitaalisesta markkinoinnista, yritysviestinnästä ja digitaalisista palveluista. Toimistojen yhdistäminen yhden brändin ja organisaation alle on luonnollinen siirtymä, Fagrell Köhler sanoo tiedotteessa.

Ruotsalainen viestintätoimistoryhmä H&H Group osti vuosi sitten Nordic Morningin, joka on erikoistunut datavetoiseen markkinointiin. Kesällä mainostoimisto Pyramid, digitaaliseen markkinointiin keskittynyt Petra ja bränditoimisto Graal yhdistyivät konserniin.

– Olemme luomassa markkinoiden johtavaa tehokasta yritysviestintää, arvoperustaista markkinointia ja teknologista asiantuntemusta tarjoavaa toimistoa. Johanna Fagrell Köhler tiimeineen on todistanut lyhyessä ajassa sen, että tiiviillä yhteistyöllä nämä asiantuntemuksen osat ovat vahvimmillaan, sanoo H&H Groupin konserninjohtaja Martin Petersson.

H&H Group on Pohjoismaiden yksi merkittävimmistä viestintäalan toimijoista. Sen alaisuudessa toimii 18 toimistoa, joilla on yhteensä yli 600 asiakasta. Konsernin asiakkaisiin kuuluu esimerkiksi Spotify, Paulig ja L’oréal.