Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listalla keskisuurten sarjan voittaja on siivousalan yritys MTB-Siivouspalvelu Oy. Kuva: MTB-Siivouspalvelu
Toimistot

Parhaita työpaikkoja arvioivalle Great Place To Work -listalle kaksi markkinointitoimistoa

20.3.2024 12:39
Mikko Perttunen
Maksullinen tutkimus perustuu Trust Index -henkilöstötutkimuksen tuloksiin sekä yrityksen kulttuurin arviointiin.

Great Place To Work Suomi on julkaissut jo 22. kerran Suomen Parhaat Työpaikat -listan, joka perustuu lähes 20 000 työntekijän kokemuksiin noin 150 eri kokoisesta organisaatiosta. Työpaikat tutkittiin helmi-joulukuun 2023 aikana suurten, keskisuurten, pienten ja minikokoisten organisaatioiden sarjoissa.

Listaus perustuu yrityksissä tehtävään Trust Index -henkilöstötutkimuksen tuloksiin sekä yrityksen kulttuurin arviointiin. Tutkimus nostaa esiin kolme keskeistä työntekijäkokemuksen mittaria – johtajuuden, innovoinnin ja sitoutumisen. Tutkimus on maksullinen ja yritysten tarvitsee erikseen hakea siihen.

Vuoden 2024 Suomen Parhaat Työpaikat -listalla on 50 parasta työnantajaa. Suurten organisaatioiden ykkönen on optikkoketju Specsavers, keskisuurten sarjan voittaja on siivousalan yritys MTB-Siivouspalvelu. Pienten sarjan paras on konsultointiyhtiö Notkia IT ja minien sarjan voitti siivous- ja kotiapua tarjoava Arjen Avuxi.

Keskisuurten yritysten listalla seitsemänneksi sijoittui Suomen Digimarkkinointi Oy ja yhdenneksitoista mainostoimisto Aste Helsinki.

Suomen Parhaat Työpaikat -listaus 2024 

Suuret Top 3: 1. Specsavers, 2. Svea Bank, 3. DHL Express

Keskikokoiset Top 3: 1. MTB-Siivouspalvelu Oy, 2. Small Giant Games Oy, 3. Tiketti Oy

Pienet Top 3: 1. Notkia IT Oy, 2. Talgraf Oy, 3. Fiksu Ruoka Oy

Minit Top 3: 1. Arjen Avuxi Oy, 2. Topfoods Finland Oy, 3. Suomen Vuokranantajat Oy

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)