Haaga-Helia
Brändit

Suomen paras myyntiorganisaatio on valittu

17.3.2021 9:25
Toni Rajamäki
Maan parhaan myyntiorganisaation palkinto jaettiin jo 11. kertaa.

Palkanlaskennan ja HR-palveluiden asiantuntijayritys Silta Oy on valittu Suomen viime vuoden parhaaksi myyntiorganisaatioksi, tiedottaa kilpailun järjestäjä Haaga-Helia. Kisan järjestäjiin kuuluu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.

Palkinto jaettiin jo 11. kertaa. Kilpailussa arvioidaan yritysten myyntistrategiaa, myynnin johtamista, myyntityötä, asiakasosaamista sekä myynnin prosesseja ja työkaluja.

Tämän vuoden voittajan Silta Oy:n kohdalla raati arvosti organisaation asiakaskeskeisyyttä. Raadin mukaan yritys myy tarkasti valituille kohderyhmilleen sellaista arvoa, jota asiakkaat arvostavat. Tämän mahdollistaa vahva ammattiosaaminen, mikä ilmenee asiasisältöjen hallitsemisena ja vuorovaikutustaitoina. Tutkimuksesta selviää, että myös Silta Oy:n asiakkaat ovat tunnistaneet samat piirteet.

– Viime vuosien systemaattisen kehitystyön tuloksena myynti- ja markkinointiprosessit ovat hyvin määriteltyjä ja toimivia sekä digitalisaatio pitkälle vietyä. Asiakkuudenhallintaprosessit on huomioitu kokonaisuudessaan, jolloin markkinointi, myynti sekä asiakaspalvelu liittyvät saumattomasti toisiinsa varmistaen tiedonkulun, läpinäkyvyyden ja hyvän asiakastyytyväisyyden. Tätä tuetaan myös CRM- ja markkinointijärjestelmien hyvällä integroinnilla, kilpailun päätuomari Timo Kaski kuvailee voittajaorganisaatiota tiedotteessa.

Suomen paras myyntiorganisaatio -kilpailun voitti viime vuonna LämpöYkkönen Oy.

Tämän vuoden tutkimus vahvisti näkemystä siitä, mitkä tekijät yhdistävät menestyviä myyntiorganisaatioita ja mihin myyntiorganisaatiot ovat menossa. Trendeihin kuuluvat muun muassa markkinoinnin automaation lisääntyminen, asiakaskeskeisyyden korostaminen, siirtyminen yksilökeskeisestä työstä yhdessä tekemiseen enenevissä määrin sekä myyjien eettinen ja vastuullinen toiminta.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)