Unsplash/Matteo Paganelli
Brändit

Suomalainen olympiatoivo lähti alkoholibrändin omistajaksi

25.3.2021 8:40
Toni Rajamäki
Brändin kasvupotentiaali kiehtoo, sanoo uusi omistaja.

Maailman parhaimpiin naisrullalautailijoihin kuuluva Lizzie Armanto on lähtenyt suomalaisen alkoholibrändin Bertinan omistajaksi, tiedottaa juomabrändien kehittäjä Crown Oy tiedotteessaan. Suomalais-amerikkalainen Armanto tuo brändille näkyvyyttä etenkin Yhdysvaltain markkinoilla, jossa Suomessa valmistettua Bertina-likööriä on myyty vuodesta 2012 lähtien.

Skeittauksen supertähdellä on Instagramissa lähes 500 000 seuraajaa. Hän tekee yhteistyötä muun muassa kenkäbrändi Vansin kanssa. Vans on luonut Armantolle oman kenkä- ja vaatemalliston.

– Tutustuin ja myös ihastuin Bertinan tuotteisiin täällä Los Angelesissa. Päätökseeni vaikutti ratkaisevasti, että juomat tulevat toisesta kotimaastani Suomesta, Armanto kertoo tiedotteessa.

– Brändin kasvupotentiaali kiehtoo, pian valmiita Bertina-cocktaileja tulee ”Ready To Drink -muodossa” kauppoihin. Se vakuutti, että kannattaa hypätä sijoittajien ensimmäisessä aallossa mukaan.

Armanto edustaa maajoukkuetasolla Suomea. Hän onkin Suomen suurimpia mitalitoivoja ensi kesän Tokion olympialaisissa. Armanto on voittanut urallaan muun muassa maailmanmestaruuden sekä useita X games -mitaleita.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)