Jacek Dylag / Unsplash
Toimistot

SEK sai yksitoista finaaliehdokkuutta kansainväliseen SABRE Awards -viestintäkilpailuun

9.2.2023 10:19
Mikko Perttunen
Ehdolla olevissa töissä ovat esillä isot suomalaiset ja kansainväliset brändit, mutta myös julkinen sektori.

Mainos- ja viestintätoimisto SEK on saanut yksitoista finaaliehdokkuutta kansainvälisessä viestinnän SABRE Awards EMEA-alueen kilpailussa. Kisassa arvioidaan muun muassa strategista suunnittelua, luovuutta, rohkeutta ja tuloksia.

Ehdokkuuden sai kymmenen eri työtä, jotka on tehty Abloylle, ABB:lle, Fazerille, Gigantille, Kuntarahoitukselle, Liikenneturvalle, Škodalle, UPM:lle ja Valiolle.

"Onhan se uskomattoman upeaa saada tällaista kansainvälisen tason arvostusta."
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

– Työtämme ei koskaan tehdä kilpailuja varten, vaan huomattavasti suuremmat tavoitteet tähtäimessä. Mutta onhan se uskomattoman upeaa saada tällaista kansainvälisen tason arvostusta, SEKin viestintäyksikön liiketoimintajohtaja Tiina Hosiokoski kertoo tiedotteessa.

SEKiltä oli tänä vuonna edustus myös tuomaristossa, sillä yhtiön viestinnän asiakkuusjohtaja Janne Malinen pääsi arvioimaan kisaan ilmoitettuja töitä:

– Tuomarointi kisassa oli upea ja silmiä avaava kokemus. Se osoitti samalla, että Suomessa tehty viestintyö kuuluu aivan maailman eliittiin, Malinen toteaa tiedotteessa.

Maailman suurin viestintäalan kilpailu järjestetään nyt 15. kerran. Kaiken kaikkiaan töitä ilmoitettiin yli 2000. Palkintogaala järjestetään maaliskuussa Frankfurtissa.