Brändit

Samsung laajentaa yhteistyötä Räikkösten kanssa – myös Mintusta brändilähettiläs

Minttu Räikkönen liittyy Samsungin brändilähettiläiden joukkoon puolisonsa innoittamana.
Kuva:
Samsung
Samsung laajentaa yhteistyötä Räikkösten kanssa – myös Mintusta brändilähettiläs

Minttu Räikkönen aloittaa yhteistyön Samsungin kanssa, kun hänestä tulee Samsung Electronics Nordicin brändilähettiläs. Minttu tähdittää uutta Flip vai Fold? -kampanjaa Suomessa. Hänen puolisonsa Kimi aloitti keväällä Samsungin yhteistyökumppanina ensimmäisenä suomalaisena maailmanluokan tähtenä.

 – Samsung on maailmanlaajuinen suuryritys, jonka hienoihin tuotteisiin olen päässyt tutustumaan Kimin kautta. Olen päässyt sisälle siihen, mitä kaikkia ominaisuuksia laitteista löytyy ja tykästynyt niihin, minkä vuoksi olen vaihtanut älypuhelimeni toisesta merkistä Samsung Galaxy Z Flip3:een. Älypuhelin on minulle elintärkeä ja siellä ovat koko perheemme aikataulut ja ohjelmat, Minttu kertoo yhteistyöhön ryhtymisestä tiedotteessa. 

Kampanja on osa Samsungin taitettavien puhelinten, Samsung Galaxy Z Flip3:n ja Z Fold3:n, lanseerausta. Kampanjassa tunnetut vaikuttajat esittelevät omilla tavoillaan Samsungin uutuustuotteita. Tarkoituksena on havainnollistaa uutta tekniikkaa ja innovaatiota sekä innoittaa ihmisiä seuraamaan omia unelmiaan.

Samsungin Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom pitää Minttua täydellisenä lisänä Samsung-lähettiläiden joukkoon.

 – Minttu edustaa aitoa "Do What You Can’t -filosofiaa", jossa omien unelmien saavuttamiseksi uskalletaan heittäytyä, määrittää omia rajojaan uusiksi ja tehdä asioita, joita suurin osa ei tee. Sama asenne ja intohimo määrittävät Samsungin uusien tuotteiden innovaatiota, Engblom kertoo tiedotteessa.

Mintun ja Kimin lisäksi pohjoismaisessa kampanjakokonaisuudessa ovat mukana muun muassa ruotsalainen supermalli Elsa Hosk, tanskalainen jalkapalloilija Kasper Schmeichel sekä vaatesuunnittelija Anine Bing.

Lue myös: Onko Kimi Räikkönen historian vähäsanaisin brändilähettiläs? Samsungin mainosvideossa on taattua hittiainesta

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa