Brändit

Onko Kimi Räikkönen historian vähäsanaisin brändilähettiläs? Samsungin mainosvideossa on taattua hittiainesta

F1-tähti vastailee mainosvideolla kysymyksiin omaan tuttuun tapaansa: lakonisesti.
Kuva:
Samsung
Onko Kimi Räikkönen historian vähäsanaisin brändilähettiläs? Samsungin mainosvideossa on taattua hittiainesta

F1-legenda Kimi Räikkönen on tunnetusti vaikea haastateltava, jolta saa yleensä vastaukseksi vain pari sanaa. Siksi Räikköstä voi pitää myös hankalana mainoskasvona, sillä hänelle ei sovi mikään muu kuin hänen oma henkilöbrändinsä, joka tunnetaan lakonisista vastauksista ja vähäeleisyydestä.

Kimi mainoskasvona toimii kuitenkin silloin, kun hänen annetaan olla oma itsensä. Silloin Kimi on mitä parhain mainoskasvo. Sen on todennut myös Samsung, joka kaappasi Räikkösen brändilähettilääkseen tänä vuonna.

Samsung julkaisi tänään perjantaina mainosvideon, jossa on taattua hittiainesta. Brändilähettiläs Räikkönen istuu videolla kameran edessä ja vastailee kysymyksiin – omalla tutulla tyylillään.

Kimiltä kysyttiin muun muassa, miltä vuosi 2021 on tuntunut ja mitä mieltä hän on Samsungista. Ensimmäiseen kysymykseen vastaus kuului “Se on vuosi”, toiseen “Hienot on vehkeet”.

Kimi on antanut urallaan tuhansia haastatteluita kameroiden edessä, ja hän myöntääkin Samsungin videolla, etteivät haastattelut ole hänelle kaikista luontevin juttu. Samsungin kanssa hän halusi kuitenkin lähteä yhteistyöhön, koska “mukavien ihmisten kanssa on hauska työskennellä”.

Räikkönen lähti Samsungin brändilähettilääksi promoamaan Galaxy S21 -puhelinta. Hän toimii myös suomalaisen digitaalisia lukitusratkaisuja kehittävän Iloqin mainoskasvona.

Katso Samsungin mainosvideo tästä:

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa