Digitaalisuus

Reaktor rakensi kasvuyrityksistä koostuvan verkoston, johon kuuluu 1 200 digitalisaation asiantuntijaa – “Tämä taitaa olla yksi Suomen teknologia-alan parhaiten pidettyjä salaisuuksia”

Fusion-nimiseen verkostoon kuuluu yhteensä 24 yritystä.
Kuva:
Reaktor
Reaktor rakensi kasvuyrityksistä koostuvan verkoston, johon kuuluu 1 200 digitalisaation asiantuntijaa – “Tämä taitaa olla yksi Suomen teknologia-alan parhaiten pidettyjä salaisuuksia”

Suomalainen teknologia-alan yritys Reaktor on rakentanut Suomeen jo hyvän tovin digitalisaatioon keskittyneiden yritysten verkostoa, jossa kaikki jäsenet auttavat asiakasorganisaatioita digitalisaation eri osa-alueilla tekemällä yhteistyötä.

Fusion-nimiseen verkostoon kuuluu yhteensä 24 yritystä, joihin kaikkiin Reaktorilla on suoria ja epäsuoria omistuksia. Verkosto työllistää yhteensä 1200 digitalisaation asiantuntijaa.

Verkoston tarkoituksena on vastata yritysten kasvaviin digitarpeisiin.

– Halusimme kokeilla, miltä näyttää uudenlainen tapa ajatella liiketoimintaa ja kasvua. Rakennamme muuttuvaan maailmaan räätälöityä verkostoa – kaikkien alojen erikoisasiantuntijoita ei voi pakottaa saman katon alle ja samaan muottiin, mutta yhdessä pystymme yksittäistä yritystä suurempiin tekoihin, sanoo Fusionin kehityspäällikkö Riikka Uimonen tiedotteessa.

Fusionia on rakennettu jo vuosien ajan, mutta verkostosta ei ole juuri puhuttu ulospäin.

– Olemme rakentaneet tätä jo useamman vuoden, ja Fusion taitaakin olla yksi Suomen teknologia-alan parhaiten pidettyjä salaisuuksia. Jatkossa keskitymme Reaktorina entistäkin vahvemmin kasvuun ydinliiketoimintamme eli konsultoinnin parissa. Samaan aikaan Fusion-verkosto kasvaa ja kehittyy aiempaa itsenäisemmin, kertoo Reaktorin toimitusjohtaja Sampo Pasanen.

Verkostoa on tarkoitus kasvattaa, ja uusia yrityksiä etsitäänkin koko ajan.

– Tarjoamme yrittäjyydelle vahvan alustan ja mahdollisuuden luoda omien erityisalojensa parhaita yrityksiä. Reaktorin liiketoiminta on jo niin suurta, että se auttaa kasvuyrityksiä merkittävästi alkuvaiheen kysynnänluonnissa, kunhan yhteistyöstä on aitoa hyötyä sekä yrityksille että asiakkaille, Uimonen linjaa.

Fusioniin kuuluvat yritykset näet täältä.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa