Norr3
Toimistot

Pohjoismainen mediatoimisto Tre Kronor Media laajentuu Suomeen yhdessä Nørr3:n kanssa

26.1.2024 13:10
Mitra Vasara
Vuonna 2007 perustettu Tre Kronor Media on osa Making Science -kiihdyttämöä.

Mediatoimisto Tre Kronor Media jatkaa laajentumistaan Pohjoismaissa avaamalla Suomeen toimiston yhdessä suomalaisen mediatoimisto Nørr3:n kanssa. Toimisto kulkee nimellä Tre Kronor Media Finland.

Tre Kronor Media perustettiin Ruotsissa vuonna 2007 ja se integroitiin osaksi Making Science -kiihdyttämöä vuonna 2022. Tre Kronor Media toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja nyt myös Suomessa työllistäen yli 80 alan asiantuntijaa.

Making Science on puolestaan digitaalisen markkinoinnin kiihdyttämö, jolla on yli 1 200 työntekijää 15 markkinalla, ja se tarjoaa kansainvälisille asiakkailleen muun muassa omaa teknologiaa sekä digitaalista markkinointia.

Nørr3 perustettiin Helsingissä vuonna 2019. Toimisto on kasvanut vauhdilla: vuoden 2023 liikevaihto kasvoi yli 160 prosenttia ja rikkoi jo 10 miljoonan euron rajan. Toimisto on työntekijöidensä omistama.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Nørr3 kuuluu myös itsenäisten pohjoismaisten mediatoimistojen muodostamaan Independent Nordic Network -yhteenliittymään.

– Meille Suomeen laajentuminen tarkoittaa, että olemme nyt Pohjoismainen täyden palvelun toimisto, jolla on vahva tarjonta kaikilla Pohjoismaisilla markkinoilla ja jolla on sekä paikallista että globaalia tietotaitoa, sanoo Niclas Fröberg, Tre Kronorin toimitusjohtaja ja perustaja.

– Kuluttajien mediakäyttäytyminen muuttuu nopeasti ja kilpailukykyisyys edellyttääkin toimistolta ketteryyden lisäksi laajaa osaamista, uusinta teknologiaa sekä paljon dataa – palvelua ja paikallistuntemusta unohtamatta, toteaa Antti Ujainen,Nørr3:n hallituksen puheenjohtaja, perustaja ja päästrategi.

Ensimmäinen oma Suomen työntekijäkin on jo löytynyt - kokenut digistrategi Julia Rautakoski aloitti toimistossa marraskuussa 2023.