Toimistot

Ping Helsingille uusi liiketoimintajohtaja

20.1.2023 7:35
Iina Kansonen
Ping Helsingin uusi liiketoimintajohtaja Jenni Marttinen kertoo haluavansa tehdä suomalaista osaamista tunnetuksi kansainvälisillä markkinoilla.

Taloushallinnon ja myynnin moniosaaja Jenni Marttinen on aloittanut Ping Helsingin liiketoimintajohtajana 1.1.2023.

Marttinen on yli 25-vuotisen työuransa aikana auttanut monia yrityksiä kirkastamaan suuntansa ja saavuttamaan tavoitteensa. Hän kertoo tiedotteessa, että haluaa tehdä suomalaista osaamista tunnetuksi suurelle yleisölle ja kansainvälisillä markkinoilla sekä tukea vastuullista tekemistä ja viestintää.

– On ilo jakaa kasvu- ja liiketoimintaosaamiseni tämän lahjakkaan joukkueen kanssa ja auttaa asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja vaikuttajia onnistumaan merkityksellisen markkinoinnin tekemisessä vakuuttavasti ja vastuullisesti, Marttinen sanoo tiedotteessa. 

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Ping Helsinki on vastuulliseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttajamarkkinointiin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka liikevaihdon odotetaan kasvavan tänä vuonna yli 30 prosenttia.

– Jenni on taustaltaan juuri oikea henkilö ottamaan ohjat yrityksessäni juuri nyt. Jenni on seurannut pian 10-vuotista matkaani yrittäjänä aivan ensi metreiltä lähtien, ja on upeaa saada hänet luotsaamaan liiketoimintamme seuraavia askeleita, kuvailee nimitystä PING Helsingin perustaja ja toimitusjohtaja Inna-Pirjetta Lahti.