Kuvaaja:
Tammiston Kuulas
Myynti

Naantalissa tuotteistettiin piknik – Tammiston Kuulas -ravintolalle Suomen parhaan ruokamatkailutuotteen palkinto

5.12.2023 14:21
Mikko Perttunen
Palkitut tapahtumat pystyi yhdistämään toisiinsa.

Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun arviointiraati on valinnut naantalilaisen Tammiston Kuulas-ravintolan Piknik Omenapuun alla- ja Taste of Archipelago -tapahtumat Suomen parhaaksi ruokamatkailutuotteeksi 2023.

Toiselle sijalle ylsi Ravintola Vårin Vår-menu ja kolmannelle sijalle Glowing Ember -kotaillallinen.

Viidennen kerran järjestettyyn kilpailuun osallistui 46 tuotetta ammattilaissarjassa. Tänä vuonna erityistavoite oli saada mukaan vastuullisuuteen ja paikallisuuteen perustuvia tuotteita.

Piknik omenapuun alla ja Taste of Archipelago palkittiin kokonaisuutena, sillä niitä voi yhdistellä toisiinsa.

Räsymaton ja herkkukorin saa viedä Tammiston puutarhaan omenapuiden alle.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Piknik omenapuun alla tarjoaa mahdollisuuden nauttia laadukkaita herkkuja räsymatolla istuen. Räsymaton ja herkkukorin saa viedä Tammiston puutarhaan omenapuiden alle. Piknik-korit tilataan etukäteen ja noudetaan ravintolasta.

Taste of Archipelago -tapahtuma puolestaan toteutettiin Tammiston Kuulaksen ravintolassa ja pihapiirissä kesällä 2023 ensimmäistä kertaa osana Turun ruokaviikkoja. Festivaali tarjoili muun muassa hiiligrillissä valmistettuja annoksia, paikallisten pientislaamoiden tuotteita ja laatuviinejä.

Tammiston kuulas -ravintola toimii Naantalissa yli satavuotiaalla Tammiston tilalla.

Naantalilaiset yritykset ovat tänä vuonna pokanneet tunnustuksia, sillä matkailuyritys Herrankukkaro palkittiin vuoden parhaana majoitusliikkeenä, ja kosmetiikkayritys Luonkos sai Vuoden luontoyrityksen tittelin.

Lue myös: Vuoden luontoyritys on naantalilainen Luonkos