Toimistot

Markkinointitoimisto Villivisio hakee kasvua uusilta palvelusektoreilta – kasvustrategiaa tukemaan nimitettiin uusi hallitus

17.3.2022 8:45
Iina Kansonen
Tamperelainen Villivisio vahvisti hallitustaan ulkopuolisella osaamisella.

Markkinointi- ja viestintätoimisto Villivisio laajentaa palvelukokonaisuuttaan ja hakee jatkossa entistä vahvemmin kasvua sisäisen viestinnän ja palvelukohtaamisten alueilta. Kasvustrategiaa päätettiin muuttaa, koska toimisto haluaa tarjota asiakkailleen aiempaa laajempaa osaamista asiakaskokemuksesta ja sen johtamisesta.

– Olemme pitkään toimineet pelkästään markkinointiviestinnän kentällä, ja tunnistamme, että asiakaskokemuksen kehittämisessä on kasvunvaraa. Meitä kiinnostaa, mitä esimerkiksi yrityksen sisällä tapahtuu, koska sillä on suuri vaikutus myös markkinoinnin mahdollisuuksiin. Uskomme Villivisiossa, että vahva, vaikuttava ja laaja-alainen asiakaskokemus vahvistaa brändiä ja sitä kautta tuottaa arvoa yrityksen liiketoiminnalle – tässä haluamme auttaa asiakkaitamme, sanoo Villivision toimitusjohtaja Anna Lehtisalo tiedotteessa.

Toimiston helmikuussa aloittanut hallitus tukee yrityksen uutta kasvustrategiaa ja keskittyy sen kehittämiseen.

Hallituksessa istuu kolme jäsentä yhtiön ulkopuolelta. He ovat muun muassa Elisa Viihteen ja Elisan Kirjan markkinoinnista pitkään vastannut Tommi Taponen (kuvassa alarivissä toinen oikealta), Solitan Senior Business Designer Mikko Väätäinen (ylärivissä oikealla), sekä Voipan perustaja ja yrityskulttuurimuotoilija Jonne Seppä (ylärivissä vasemmalla).

Heidän kanssaan hallituksen muodostaa Villivision omistajat, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Anna Lehtisalo (kuvassa alarivissä toinen vasemmalta) sekä asiakkuusjohtajat Pasi Kuhmonen (alarivissä vasemmlla) ja Henna Kärkkäinen (alarivissä oikealla).

– Kaikilla hallituksen jäsenillä on vahva tausta ja oma substanssiosaaminen, jotka vahvistavat strategiaamme. Halusimme hallitukseen mukaan ulkopuolista näkemystä, koska uskomme siihen, että tätä työtä ei tehdä vain omasta kuplasta käsin. Ulkopuolinen näkemys auttaa aina ajattelemaan vähän eri tavalla, Lehtisalo kertoo.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)