Ivalo Creative Agency
Toimistot

Mainostoimisto Ivalo Creative Agencyn hallitus vahvistuu Saana Rossilla ja Reetta Rajalalla

4.10.2021 8:25
Toni Rajamäki
Ivalolla on poikkeuksellinen hallitus markkinointialalle.

Mainostoimisto Ivalo Creative Agency on tehnyt uusia hallitusnimityksiä. Toimisto tiedottaa, että hallitukseen liittyvät uusina jäseninä Saana Rossi (kuvassa vasemmalla) ja Reetta Rajala (keskellä). Rajala on nimitetty saman tien myös hallituksen puheenjohtajaksi.

Ivalon hallitus on markkinointialalle poikkeuksellinen. Ensinnäkin, yrityksen hallitus on naisvoittoinen. Toiseksi, uusien nimityksien myötä hallitukseen on tuotu vahvaa HR-osaamista.

– Meille ihmislähtöisen kulttuurin rakentaminen ei ole tukitoiminto, vaan oleellinen rakennuspalikka kasvun rakentamisessa. Ihmistemme osaaminen ja hyvinvointi vaikuttaa suoraan tarjoamamme palvelun laatuun. Siksi on melkein jopa hämmentävää, että kyseinen rooli loistaa poissaolollaan alan korkeimmassa johdossa, sanoo Ivalon toimitusjohtaja Leena Komulainen (oikealla) tiedotteessa.

Rossi on tunnettu persoona, joka on aiemmin työskennellyt teknologiayhtiö Vincitin HR-johtajana. Rajala on tullut tunnetuksi muutoskonsultoinnin asiantuntijayritys CCEA:n perustajana. Hän myi yrityksensä tänä vuonna.

– Ivalo osui kirjaimellisesti luihin ja ytimiin. Vakuutuin Ivalon erottautuvasta brändistä, ihmiskeskeisestä kulttuurista ja rajoja rikkovasta asenteesta. On mahtavaa päästä tukemaan yritystä, jossa HR-, johtamis- ja kasvukulttuuriosaaminen nähdään kriittisenä edellytyksenä tulevaisuuden menestykselle, Rossi toteaa.

– Sain tutustua Leenaan keväällä. Ihastuin hänen otteeseensa ja Ivalon määrätietoisuuteen. Ivalossa yhdistyvät kasvuhakuisuus, ihmislähtöisyys, vahvat konseptit ja huikeat tyypit. Uskon vahvasti yhtiön johdon maalaamaan tulevaisuuteen ja olen innoissani siitä, että voin olla mukana Ivalon kasvumatkalla, sanoo puolestaan Rajala.

Vuoden toimisto -kilpailuissa menestyneen Ivalon tämän vuoden liikevaihtoennuste on 3,7 miljoonaa euroa.

Lue myös:

Ivalo Creative Agencyn työntekijät pääsevät etätöihin ulkomaille – mainostoimisto vuokrasi huvilan Lissabonista

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)