Ivalo Creative Agency
Toimistot

Ivalo Creative Agencyn työntekijät pääsevät etätöihin ulkomaille – mainostoimisto vuokrasi huvilan Lissabonista

13.9.2021 13:05
Toni Rajamäki
Menestystä niittänyt toimisto haluaa lähettää työntekijöitään ulkomaille joka vuosi.

Luova mainostoimisto Ivalo Creative Agency aloittaa kokeilun, jossa yritys antaa työntekijöilleen mahdollisuuden lähteä etätöihin ulkomaille. Tarkoituksena on tarjota mahdollisuus joka vuosi vaihtuvissa kaupungeissa.

Ensimmäinen kokeilu nähdään ensi vuonna, kun Ivalon työntekijöitä lähetetään etätyöskentelemään Portugaliin Lissaboniin, mistä toimisto on vuokrannut huvilan viideksi viikoksi.

– Olemme vuokranneet työskentelyyn oivallisesti soveltuvan huvilan, jossa on useampi makuuhuone, hyvä internet ja työskentelytila sekä tietenkin uima-allas virkistäytymiseen työpäivän jälkeen, Ivalon toimitusjohtaja Leena Komulainen (kuvassa) kertoo MarkkinointiUutisille.

Idea lähti korona-aikaisista kokemuksista. Komulaisen mukaan fyysisen toimiston voi ajatella uusiksi, ja siksi yritys lähti miettimään asiaa henkilökunnan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Osa työntekijöistä viettää Lissabonissa vain päiviä, mutta osa lähtee matkalle pidemmäksi aikaa.

– Tällä hetkellä huvila on varattu viideksi viikoksi, mutta olemme varautuneet kasvattamaan ajanjaksoa kahdeksaan viikkoon. Suurin osa työntekijöistämme viettää huvilalla viikon ensimmäisellä kerralla, mutta osa pidempään ja osa vain pari kolme päivää. Kuuntelemme tässäkin asiassa omien ihmistemme toiveita.

Ivalo Creative Agency on palkittu toimisto, jonka asiakkaisiin kuuluvat muun muassa Altia, Finlayson ja Fazer Leipomot. Toimiston kädenjälki näkyy myös esimerkiksi autoleasingbrändi Beelyn markkinoinnissa, joka on herättänyt laajaa huomiota.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)