Mikko Harma
Toimistot

Kurio yhdistyy osaksi SAMY Alliancea ja johtaa konsernin laajentumista Pohjoismaissa

5.3.2024 9:10
Mikko Perttunen
“Vuosien varrella monet toimijat ovat osoittaneet kiinnostustaan Kurioon.”

Sosiaaliseen mediaan erikoistunut suomalainen markkinointitoimisto Kurio yhdistyy osaksi SAMY Alliancea.

SAMY Alliance, jonka Financial Times listasi Euroopan 1000 nopeimmin kasvavan yrityksen joukkoon neljättä kertaa peräkkäin, toimii yli 50 markkinalla 14 maassa. Madridissa pääkonttoriaan pitävällä yrityksellä on globaalisti yli 400 työntekijää.

Vuonna 2012 perustettu Kurio tulee johtamaan SAMY Alliancen Pohjoismaiden laajentumista. Yhdistymisen myötä Kurion osakkaat liittyvät SAMY Alliancen osakkeenomistajien joukkoon.

– Tavoitteemme ovat hienosti linjassa SAMY:n kanssa sekä kunnianhimon että suunnan osalta. Tämä kumppanuus on merkittävä virstanpylväs matkallamme ja olemme innoissamme mahdollisuuksista, joita se avaa meille ja asiakkaillemme, sekä Pohjoismaissa että globaalisti, Kurion toimitusjohtaja ja osakas Tommi Opas (kuvassa ylhäällä oik.) toteaa tiedotteessa.

Kurio jatkaa toimintaansa entisellä nimellään ja saman johdon alaisuudessa, mutta ottaa käyttöönsä laajan valikoiman SAMY Alliancen kehittämiä omia työkaluja.

– Vuosien varrella monet toimijat ovat osoittaneet kiinnostustaan Kurioon, mutta SAMY Alliance erottui alusta asti ainutlaatuisena, täydellisenä mätchinä, Opas paljastaa.

SAMY Alliancessa ollaan myös innoissaan tulevasta yhteistyöstä.

– Kurion mukaantulo avaa meille väylän Pohjoismaihin, jossa on valtava potentiaali – ja korkein sosiaalisen median käyttöaste maailmassa, yksi yrityksen perustajista, Patricia Ratia (kuvassa alhaalla kesk.), kommentoi tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)