Ilmiöt

Korisliigassa nähtiin harvinainen sponsoriteko: Ässä-Asunnot osti Kouvojen kotiareenan nimen käyttöönsä ja luovutti sen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle

18.11.2022 8:00
Toni Rajamäki
"Onhan tämä ihan poikkeuksellista yhteiskuntavastuuta", sanoo Tomi Wirtanen.

Miesten Korisliigassa nähtiin torstaina harvinainen sponsoriteko, kun legendaarisen Kouvolan Kouvojen yhteistyökumppani Ässä-Asunnot Oy osti Kouvojen kotiareenan nimisponsoripaikan ja lahjoitti sen eteenpäin Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri ry:lle.

Jatkossa halli tunnetaan nimellä MLL Areena. Ässä-Asuntojen päätöksen myötä MLL:n Kaakkois-Suomen piiri toimii nimisponsorina kevääseen 2024 asti.

– Sekä MLL että koripallo edistävät hienolla tavalla Kouvolan seudun lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Lahjoitamme hallin nimen erittäin mielellämme ja ylpeänä MLL:lle, toteaa Ässä-Asunnot Oy:n Sami Pousi Kouvojen verkkosivuilla.

– Olemme luonnollisesti aivan innoissamme tästä näkyvyydestä ja yhteistyöstä. MLL:n Kaakkois-Suomen piiri edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia laajasti Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella, joten Kouvoilla ja koripalloilulla on iso rooli tässä työssä. Lisäksi tämä on huikea syntymäpäivälahja, koska piirimme täyttää tänä vuonna 70 vuotta, iloitsee MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

Kouvojen hallituksessa istuu kovan luokan markkinointiseppä Tomi Wirtanen, joka valittiin juuri ToinenPHD:n toimitusjohtajaksi.

– MLL ja muut hyväntekeväisyysjärjestöt tekevät hurjan arvokasta työtä, mutta kaipaavat juuri siksi kaiken mahdollisen tuen ja näkyvyyden näinä haastavina aikoina. Kun idea Kouvojen kotihallin nimen lahjoittamisesti heräsi yhteistyökumppanimme kanssa, olimme yhteydessä MLL:ään ja tässä sitä nyt ollaan. Onhan tämä ihan poikkeuksellista yhteiskuntavastuuta! Olemme todella ylpeitä kotihallin uudesta nimestä, Wirtanen iloitsee.