Brändit

Kimi Räikkönen jatkaa maailmalla menestyneen oululaisyrityksen brändilähettiläänä

F1-mestari jatkaa yhteistyötään suomalaisen iLOQin kanssa.
Kuva:
iLOQ/Tero Repo
Kimi Räikkönen jatkaa maailmalla menestyneen oululaisyrityksen brändilähettiläänä

F1-tähti Kimi Räikkönen ja oululainen digitaalisia lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja tarjoava iLOQ jatkavat yhteistyötään. Yhtiö kertoi asiasta verkkosivuillaan.

F1-maailmanmestari on toiminut iLOQin brändilähettiläänä kahden vuoden vuoden ajan. Uusi sopimus kestää kuluvan vuoden loppuun asti.

– Kimin aika ja sitoutuminen ovat auttaneet kasvattamaan iLOQin näkyvyyttä ja asiakaskuntaa. Hän on ollut hyvä kuljettaja brändimme rakentamisessa ja vahvistanut mainettamme johtavana digitaalisena lukitusalan toimijana, kehuu iLOQin markkinointijohtaja Joni Lampinen yhtiön verkkosivuilla.

– Vuoden 2020 epätavallisista olosuhteista johtuen toimintani keskittyi virtuaalisiin tapahtumiin. Toivottavasti tapaan tänä vuonna kilpailuviikonloppuisin iLOQin asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kasvotusten sekä autan yritystä tulemaan tunnetuksi maailmanlaajuisesti kertomalla digitaalisten lukkojen hyödyistä kaikkialla, sanoo Räikkönen.

iLOQ on kasvanut viime vuosina isoin askelin ja noussut maailmalla arvostetuksi brändiksi alallaan. Nordic Capitalin omistaman yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 61,1 miljoonaa euroa.

Seuraa MarkkinointiUutisia sosiaalisessa mediassa ja saat tuoreet uutiset helposti feediisi.

Lisää luettavaa