Toimistot

Katri Makkonen palaa Milttonille johtavaksi neuvonantajaksi

23.10.2023 8:24
Mikko Perttunen
”Yritysten ja organisaatioiden on toimittava paitsi ilmastonmuutoksen ja luontokadon suhteen, myös ymmärrettävä, miten geopoliittiset kriisit vaikuttavat niihin.”

Katri Makkonen palaa Milttonille johtavaksi neuvonantajaksi. Hän tulee vahvistamaan ajatuspaja Nordic West Officen ja Milttonin kasvavaa asiantuntijajoukkoa. Makkonen palaa Milttonille työskenneltyään valtiovarainministeri Annika Saarikon valtiosihteerinä.

Makkonen työskenteli johtavana neuvonantajana Milttonilla myös vuosina 2020–2022. Vuosina 2013–2019 Makkonen toimi tasavallan presidentin viestintäpäällikkönä ja kabinetin jäsenenä.

Aiemmin Makkonen on työskennellyt Yleisradiossa muun muassa ulkomaantoimittajana, Kaukoidän kirjeenvaihtajana ja A-studion juontajana ja toimitussihteerinä. Työstään Kiinan kirjeenvaihtajana hänelle myönnettiin vuoden 2008 Bonnierin suuri journalistipalkinto.

– Maailma ajautuu nyt kriisistä kriisiin. Yritysten ja organisaatioiden on toimittava paitsi ilmastonmuutoksen ja luontokadon suhteen, myös ymmärrettävä, miten geopoliittiset kriisit vaikuttavat niihin. Yritysten ja organisaatioiden on pystyttävä vastaamaan maailman muutokseen menestyäkseen, Makkonen sanoo tiedotteessa.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)